Komentáře na zpravodajských serverech nerušit!

Důvěru k čtenářům by ale provozovatel webu neměl přehánět


Nečtu diskuse na drtivé většině stránek. Je to ztráta času. Zvláště u zpravodajských serverů je otázkou, zda má smysl čtenářům umožnit vkládání komentářů (jako odstrašující případ jednou vejde do učebnic „hlas lidu“ na serveru Novinky.cz). Ale existují výjimky. Například diskuse pod články na webu Týden.cz jsou většinou prosty hulvátských výpadů a leckdy obsah informačně výrazně doplní. Jako třeba v případě článku o výměně antén vysílače Jedlová hora na Chomutovsku, kde je text sice doprovázen obrázkem Jedlové Hory, ale u Jiřetína pod Jedlovou.

Již skoro týden na to pod článkem upozorňuje jediný diskusní příspěvek. Marně. Správci serveru Týden.cz tolik věří kultivovanosti svého čtenářstva, že komentáře ani nekontrolují.

Jedlová hora

3 thoughts on “Komentáře na zpravodajských serverech nerušit!

  1. Hele, z tohodle jsem kdysi mival trauma 😉
    Vim, ze je u vas Jedlova a vim, ze kousek od Mostu je Jiretin, odkud je na Jedlovou videt. Jek je mozne, ze Jiretin pod Jedlovou je uplne nekde jinde???
    Je to podvod, financovanej z dost podezrelych zdroju!! 😉

  2. MODERNÍ NEPŘÍTEL[1], [2] Modré straky frčí snad už jen na Novinky.cz. Moderní je říkat, že za vším stojí židobolševická či židozednářská diverzní skupina.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *