Dělat weby pro ženy je náročné

Také na internetu to muži mají snazší


Před pár týdny byl spuštěn další webzin pro ženy. Volných domén ubývá, a tak se moderní a dynamické ženy, které jdou s dobou a zajímají se o vše nové musejí spokojit se stupidním názvem Prima žena (asi vzor Prima vařečka). Podle provozovatele webu je nový portál určen především aktivním ženám s věkovou hranicí mezi 25-ti a 50-ti lety, které již dosáhly finanční i životní stability. Každý den najdou čtenářky na portále nové články na různá témata: sex a vztahy, manželství, rodina, děti, kariéra, zdraví a krása, kosmetika, styl a módní trendy, rozhovory se známými osobnostmi, cestování, nákupy, bydlení, design a interiér, květiny, recepty, spousta diskusí na rozsáhlá témata podle přání čtenářek, horoskopy, ankety a samozřejmě také poradny a soutěže.

Takových témat. Pak nemají být ženy unavené, když se na ně toho z internetu valí tolik. Jaká úleva, když si muži na webu vystačí s pornem.

34 thoughts on “Dělat weby pro ženy je náročné

  1. DĚLÁNÍOno vůbec „dělání“ pro ženy je náročné. Jsou tím nejkrásnějším ve vesmíru, jsou pro nás fatální inspirací, osudem. Skrzevá ženy se znovu rodíme, do nich umíráme. Jsou nedostižné.

    Ovšem v kontaktu to chce mít styl a přiměřenou eleganci. Jsou pitomci, co se domnívají, že ten správný přístup k ženě ti zajistí svíčka na stole, dvojka pozdního sběru v lavóru a blazeovanej zájem o ženský vnitřní svět.

    Praxe člověka dovede k poznání, že není silnějšího a obětavějšího parťáka, než ženy. Tedy rovné postavení, ctít hodnoty, být samozřejmě gentleman, avšak nikdy neztrácet glanc a mužství. Přitom samo nejde jen o tu postel, v ní nakonec selháváme všichni…

    Problémem nejsou ani ženy, ani muži, problémem je to z ženské populace, to mezi, myslím ty ze své podstaty nuceně jiné, tedy protože rozhárané, neukojitelné, protože nepřitažlivé, přehlížené, protože neceněné, zklámavané… samy sebou. Tam já spatřuji jádro toho pudla.

    A informační selektivní revoluce? Izolované nadbíhání pohlaví? Než bulvár. Ovšem pozor, nekritizujme jen dámské „čtivo“… nesmějme se radám jak správně zaštepovat kravatu, pohleďme do vlastních řad. Například media o informačních technologiích, o mobilech… bože, o počítačích… bože, o televizích… bože. Koho a proč to zajímá? Zná snad někdo větší bulvár? Kumu je to určeno? Švorcákům, aby slinili při pohledu na nedostupnou plazmu. Puberťákům aby stahovali hry do mobilů? Kdo to čte? Jistě… jde než o industriální bulvár, ždímání švorcáků přesně stejně, jako se to má s prodejem módy za třipade.

    Tak tedy oslavme ženu. Neboť než žena je tím nejsilnějším informačním pramenem. Pramenem života. Jen to vědět…

  2. ROJIAž o to jednou přijdeš, pochopíš vše. Do té doby, Roji, poctivě masturbuj ať nepraskneš.

  3. ROJIMyslím, Roji, jak tě tu občas pročítávám, že zrovna tohle ti moc velkou práci nedá…

  4. [2] Nesouhlasím s tvrzením, že „žena je tím nejsilnějším informačním pramenem“. Tak třeba tady, na Lacově blogu, seš základním informačním pramenem ty, GTI. Píčeš delší komentáře, než jsou autorovy články a podl tebe kromě tebe už tady v podstatě nejni nic, co by stálo za fajfku tabáku. Všechno rozežvaníš jako Kusejr… Jo jo, kdyby měla klobása křídla, nebylo by ptáka nad ní!

  5. to GTIslušný :-)…
    Jenom bych pro sebe doplnil, že nejenom do nich ale kvůli nim umíráme 🙂

  6. Vypadá to, že GTI nikdy nemasturboval. GTI, zkus to, možná budeš více číst a méně psát.

    Kvůli které ženě jsi umřel naposledy?

  7. TOMIKUJo, zřetelnej souhlas. Dal by se o tom napsat román. Co napsat, o tom bylo napsáno tisíce románů, tisíce veršů…

    Neboť…
    Láska (slovy Václava Hraběte) je jako večernice,
    plující černou oblohou,
    zavřete dveře na petlice,
    zhasněte v domě všechny svíce,
    a opevněte svoje těla,
    vy, kterým srdce… zkameněla.

  8. GTIMně se tvoje komentáře líbí. Nutí mě k příjemnému, zajímavému a plodnému rozjímání – díky!

  9. TEODrž se koláží Teo, psaný text ti nesvědčí. Případně to zkoušej v holých větách, složitější souvětí jsou evidentně nad tvé síly. Přesto, tak otevřenou sebekritiku bych od tebe nečekal.

    Upřímně, kdybys vystřihl nějakou povedenou koláž u sebe, zde dal odkaz, rád ti zvednu palec. Takhle jsi tu (nezlob se) jako ten Slotův… šašo.

  10. asi mi unikaj souvislosti…O dva thready zpět ho tam chtěl ženský narvat do dvaceti minut a tady nám recituje něco o lásce…

    Opravdu schizofrenie nebo software tisíce podob?

  11. 18.Petře, ne že bych Ti měla za zlé, že nečteš komentáře GTI pečlivě:-), ovšem pokud do nich chceš rejpat, pak bys je pečlivě číst měl, protože to, co tu tvrdíš pod č. 18, je fakt chujovina!:-)

  12. překvapivá realita[20] Ano, Mod, mám své slabé chvilky, ale paměť, ta mi zatím docela slouží…

    ——————————–
    Pokud ti nějakej jakochlap podsouvá milé chvilky u dvojky ve stínu, s velkým pochopením pro tvé starosti a s hlubokejma pohledama do vočí, případně s kyticí v rozkroku, upaluj od něho co to dá. To není chlap, to je něco úplně jinýho… Neboť pokud po tobě nevyjede do dvaceti munut, je to buď impotent nebo panic.
    ——————————–
    http://www.laco.cz…octavia.php#52

  13. Petřejá si ten text pamatuju a nemusím si ho kopírovat, ale nikde v tom textu nevidím, že by se GTI za cokoliv prohlašoval, takže Tvůj komentář 18. vychází výlučně z Tvých domněnek:-), zbytečné, irelevantní, nesměroplatné, zamítá se:-))

  14. [22]Hmm, přemýšlím, zda jsi to nepochopila, nechceš chápat, nebo jsi právě přišla z vinárny…

    A sama víš,že i když máňa tvrdí, že to není směroplatný, nemusí to bejt tak úplně pravda…

  15. Chápe někdo mužskou duši?Proč se pořád někdo pokouší pochopit ženskou duši? Nevzpomínám si že by se podobné diskuse vedli o mužské duši.

  16. Specifika ženské kancelářeDOcela seriózní noviny jako jsou Hospodářské noviny mají otřesnou přílohu Kariéra kde každý týden obějují Ameriku. Jsou tam tak závažné články jako například, že kancelář ženy manažérky má svá specifika. Ve většině dámských kanceláří je na stěně zrcadlo. To v mužských kancelářích obvykle nebývá. Úžasné!

  17. garry27. No protože to by bylo zbytečné, mužskou duši převážně chápeme, dokonce mnohdy i správně odhadneme, kde ji který muž má:-)

  18. GARRYJe to proto, Garry, že muž je jednorozměrný. Veškerá dimenze, veškerá složitost vesmíru je koncentrovaná právě jen do žen. Žena je téma, žena je výzva, žena je nekonečno. My ne, my jsme čitelní, my jsme daní, my jsme předem definovaní.

    I proto, ten největší vesmírný zázrak, zázrak života se může odehrávat právě jen a jedině v ženách. Ženy jsou světem vesmírů a vesmírem světů, jsou krví mlhovin a mlékem hvězdných drah.

    Naším úkolem je být při tom. Jen… být při tom.

    Neboť žena je veliká skrzevá sebe. Muž však jen skrzevá žen…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *