Matějská pouť bude mít novou atrakci

Proč muselo být obětováno levé křídlo


Hele, Máňo, tak tady čtu, že shořelo levý křídlo paláce v Parku kultury a oddechu Julia Fučíka. Ten barák tam byl víc než sto let a ani plamenný projevy soudruhů na sjezdech naší strany ho nikdy nezapálily a teď to jako samo blafne? Včera říkal Venda v hospodě, že by měla bejt nějaká národní sbírka na jeho znovupostavení. Já teda nedám ani kočku, teda chci říct kačku, protože Venda má tutový informace o tom, že to prej zapálili mafiáni, když zjistili, že kočka nemá sedum životů.

Víš, bábo, vono to stejně všichni na patře zaplatíme z našich důchodů, protože ta firma co měla ten palác pronajatej sama platila pojištění, a tak ty prachy město nedostane. No aspoň provozovatel Matějský poutě za tu vyplacenou pojistku a s přispěním těch ruskejch mafiánů postaví místo toho paláce ruský kolo a náš Jirka, kterej po rozvodu s paní Zuzanou přišel o psa a teď i o kočku, v něm bude mít příští rok svůj sjezd. Ale musím přiznat, že bez levýho křídla si tu naší politickou scénu nedokážu představit.

Tohle by se za komunistů stát nemohlo.

15 thoughts on “Matějská pouť bude mít novou atrakci

  1. Socialismus vyhrálTenhle blog bude asi brzo znárodněn a obarven z modré na oranžovou, nebo možná rovnou do ruda.

    Tyto volby opět ukázaly, že si hezký život zatím nezasloužíme.
    Mírku vydrž! Za 4 roky budeš zase na koni 🙂

  2. Děkuji Julínkovi, Cikrtovi a VenclíkoviDěkuji ministru Julínkovi, panu Cikrtovi a šéfovi brněnské ODS Milanu Venclíkovi, že dobře, i když neúmyslně, vedou kampaň ve prospěch ČSSD.

    Jejich efektivita je značná, neutralizovali dokonce i nedávné „kočkování“.

  3. JULDA-FULDALaco, máš tam fantastické asociace. A dokonalej humor.

    P.S. Budeme ho potřebovat…

  4. KUPŘEDU ORANŽOVÁ[1] Čmeláku, tento blog se vybarvil už dávno. Od začátku jsou zde MODRÁ a ORANŽOVÁ dominantní.

    [3], [4] Mod., GTI, mockrát děkuji. Pochvala potěšila.

  5. BARVOSLEPOSTJsou jedinci, u nichž jsou jakékoliv brýle zbytečným luxusem, vždyť barvoslepost je vadou neléčitelnou, zejména jde-li o barvoslepost ducha…

  6. ZÁVIST BARVOSLEPÝCHZávist, co vlastnost malých a barvoslepých, je současně jejich jedinou nadějí. Vždyť vidět všechny barvy světa… toť nejen krásný, nýbrž i odpovědný úkol.

    Tedy než stín a život v přítmí malých loučí, to nechť je údělem světa sluncí slepců… duševních slepců.

  7. Jsem hold hogofogoTy vole, já to říkám furt. V mých kolách koluje modrá krev. Ne,že bych na to byl každej den hrdej…Jenže je to lepší než nějakej voranžovej hnus, kterej je typickej bezobratlovcům, hmyzu…tedy hlavně parazitům. Když na to šlápente, stříká z toho rudá krev. Krev vysátá ze skutečných lidí. Znáte to ne?! Nejde to už dlouho smejt z ničeho a ničim.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *