Nejlepší blog na světě?

Senzační odhalení


Nevěděl jsem o tom. A už vůbec jsem tomu nechtěl věřit. Přesvědčilo mě až video, které natočil jeden můj kamarád. Je to prý na koridoru z Mostu do Chomutova. Jeden billboard. S jedním nápisem. Nevím, kdo ho zaplatil, ale ten text má něco do sebe. Ano, přiznávám, mám z toho radost. Asi si dám pivo. Pardála.

27 thoughts on “Nejlepší blog na světě?

  1. LACO for President of the UniversVole, jsem si málem po obědě střík do prádla. Tak tomu říkám fakt palba.

    Jsem pro změnu ústavy. Jasně preferuji přímou volbu prezidenta. Laco vole….to je totiž můj největší sen. Mít za kámoše prezidenta a ještě mu říkat“…ty pýčo vole“ 🙂

    Vole, ale pak si raději nech pro sebe, že posloucháš depešáky a pečabojs….Už totiž vidim ten bulvár 🙂

  2. Laco fakt dobrý, to sis musel pěkně máknout. No a teď se konečně ukaž že to nejsou kecy.

  3. originální:-)Ahoj z hor. Laco, suprové! Napsal jsem tam, že „Miluji Evu“ a šplhnul jsem si, než pochopila, vo co gou.
    Tak zase něco na tom netu najdi…..
    To „Tomik“: To ten Laco fakt poslouchá depechemode a pyčubojs? No, ale furt lepší než Vašek s Evou, nebo ten,no, nějakej Nedvěd 🙁 Toho občas (2x za rok) pouští nahlas sousedka, a pro moje uši jsou to muka, to je mi milejší zvuk mojí pily, Husqvarny. Už i moje žena letos poznala kvalitu metalové hudby, poté, co se mnou jela do Prahy za kulturou. Koncertem „Iron Maiden“ byla nadšená. A příště chce být i správně oblečená, ve sklepě našla fungl kanady, tak jsem jí je pořádně vyleštil a zavzpomínal při tom na vojnu u tankistů v Domažlicích……
    Hezkou neděli všem.

  4. NEJLEPŠÍ LACO NA SVĚTĚJo, tohle můžu potvrdit, je to tam. Jenom to chce umět číst…

    BRAVO LACO

  5. NEJLEPŠÍ ČTENÁŘI NA SVĚTĚ[1] Rozhodně.

    [2] Taky Tě @Teo miluju!

    [3] Díky.

    [4] Vím, že moudří čtenáři mého blogu to vědí už dávno. Ale opakování je matkou moudrosti.

    [5] Ano, platil to GTI. Na oplátku jsem zase já zaplatil obdobný billboard o blogu GTI ve směru z Chomutova do Mostu.

    [6] Díky, Gombo.

    [7] Až budu prezidentem Tomíku, a jako že já budu, vlastnoručně vyšiju nápis „pýčo vole“ na prezidentskou zástavu.

    [8] My jsme tady všichni šťastní, že se známe.

    [9] Roji, to už je to tak dlouho co jsme se seznámili?

    [10] Dolly, děkuji. Jo, nechal jsem na blogu roky života. Ale to nejlepší snad teprve přijde. Zůstaň s námi.

    [11] Míšo, děkuju! „Miluji Evu“ je dobrej nápad, je vidět, že se vyznáš. Tomík má pravdu, sám mě všechny tyhle „buzerantský“ kapely naučil poslouchat. To jeho metalový období byla jen přetvářka, jinak by na vrcholcích Krušnejch hor, kde hudební doprovod při půlnoční obstarávají Husqvarny, neobstál.

    [12] To NEJLEPŠÍ nakonec. Díky, GTI.

  6. GTIJe dobré si také přečíst jiné články, ne jenom tvého idola Laca. Gombo je taky dobrý..

    Laco těším se až se vážně vytáhneš. Zatím dobrý, ale věřím že budeš ještě lepší. Nemáš svěšená ramena z toho věčného poplácávání?

  7. Laco, uber trochu. Aspon na dlouhejch rovinkach bych rad zahlidl tve koncove svetlo, jako Hamilton svetlo Vettela 🙂

  8. HELLO DOLLYJsem poměrně skromný ve psaní, ovšem náročný na čtení… 😉 Asi proto čtu velmi rád Laca. Mohu zde číst a nikdo mne nenutí psát… Ono u toho čtení nejde ani tak o jeden dva články, posoudit kvalitu textů, to chce čas. Zůstávám i z tohoto důvodu věrný Lacovu blogu. A to PRÁVĚ proto, že čtu nejen Laca…

    Abych tě upřesnil, Laco není mým idolem, Laco je blogerem, který (pro mne) jako jediný široko daleko umí napsat. To všechno ostatní (s čestnou výjimkou zdejší občasné návštěvnice Modony, která má na svém blogu kouzelnou fabulaci a kouzelný slovník) jsou než neduživé blogerské pokusy o to napsat alespoň dvě holé věty, které by se vzájemně nevylučovaly. Většinou se vylučují… Příkladů mám milión. Postačí jen jeden – byl tu nedávno dokonalý diskuzní bourákobloger, který si to na svém blogu zazádově rozdával až dětsky fatálně se svým bývalým spolužákem ze střední, který (považ) nosil brýle (zdroj to blogerova posměchu… !), tesilové kalhoty (!) a měl údajně, to údajně akcentuji, bujnou fantazii)… ano, tak to jsou ti… jiní blogeři. Takříkajíc analfabetičtí blogeři. Nestojí ani za jedno šilhnutí, postrádají totiž to, bez čeho se nedá psát. Postrádají schopnost tvořit myšlénky. Taková samozřejmost…

    Na tvého idola Gombu se podívám, akorát nevím kam…

  9. Tamtamy fungujía dostal jsem zprávu, že circumanální akrobat GTI si mě zase bere do své smradlavé huby. Tak přijdu, kouknu – a vono jo: Ubožák, který je vděčný za prostor k exhibici až tak, že z vděčnosti zasouvá anální sondu co to jde (divím se, Laco, že tě ještě nešimrá v žaludku), zase předvádí svou vořechovskou oddanost k pánovi a čůrá všude okolo.

    Víš, vořechu, je vidět, že by ses rád vyvýšil nad ty, kteří podle tvého přesvědčení neumí napsat „víc než dvě holé věty“. Bohužel pro tebe: Ty je nedokážeš ani pochopit. Ale kňuč a štěkej dál, třeba tě Laco podrbe za ušima (na kulkách asi těžko, to bys nějaký musel mít).

  10. DEMENTÁLNÍ PLAČKYJo, přesně, anály sandály a orály, dokonalý dentův svět. Na víc nemáš. Příště to tu zkoušej trochu elegantněji a hlavně inteligentně. Dělá se to hlavou, dente.

    O sobě přemýšlej, o svých textech, a o tom spolužákovi s brýlemi, který ti pomáhá přežívat tvé zmindrákované těžkosti duše, máš-li vůbec jakou, tvé malosti a tvou nedospělost.

    Jinak je kluci fajn, že si píšete depeše kde se vám na netu kdo směje 😀

    Tak abych ti to ještě jednou vysvětlil, nečtu tebe, čtu Laca a to z poměrně průhledného důvodu, na rozdíl od tebe, dente, je Laco dospělý a vyspělý člověk, a umí napsat. To ty umíš jen kydat své pubertální žalmy. No jen si přiznej, že tvůj textový, formulační a stylotvorný obzor rámuje než Lacovy podrážky… Uvidíš, že tě pak už nikdy nenapadne se tu ztrapňovat tak jako nyní.

  11. GeronTI útočí…Takový by mohl být nadpis článku, ke kterému mám dostatek materiálu a nejméně 5 zástupců v blogosféře. Je zajímavé, že projevy gerontů se podobají výplodům snertů (snot-nosed Eros-ridden teenager). Společným jmenovatelem je frustrace, u gerontů vyplývající patrně ze zhoršujících se projevů impotence. A tyto frustrace si léčí nenávistnými výštěky s nápadnými rysy stalkingu na straně jedné a nepochopitelnou, až ostudnou, servilitou vůči „spojencům“ na straně druhé. Geront GTI by mohl dobře posloužit jako modelový příklad pro psychiatrickou studii tohoto jevu. :-i

  12. HOŠI OD BLOGŘÍ ŘEKYKoukám, že Laco by tu mohl některým hochům od blogří řeky rovnou rozdávat kapesníky 😀

    Teo, jsi vyčpělej jak včerejší šumák. Za „servilní úvahu“ se musíš před Lacem propadnout hanbou. Můžeme se tu totiž kočkovat jakkoli, ovšem jde-li o takové skutečnosti, jako například o projevy přízně kolegovi, jde-li o jeho pochvalu… zde tě za tvůj půbertální příspěvek velmi kárám. Neznáš míru.

    Spřádej si své klukovské hlouposti o gerontech, ale hodláš-li příště naťuknout téma „pochvala“, piš si to prosím nanečisto, ať tu nejsi za hňupa.

    Rojovi pohlazení za toho třicátníka 😉

  13. No… a tak jsme tam stáli, čuměli jak puci a ono chcalo a chcalo, jakoby už nikdy nemělo přestat. Pak jsme se sebrali a šli domů, nemělo smysl dál čekat. Godot stejně nepřijde.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *