Vkusná komerce

Jak úspěšně dělat výbornou zábavu pro dětiDobře si pamatuji na to, jak jsem v dětství obdivoval šikovnost pana Nesvadby, který v televizním Rozmarýnku v bílém plášti maloval na sklo. Dnešní děti také mají svého Nesvadbu — Michal z Kouzelné školky tuto sobotu dopoledne vystoupil ve vyprodaném chomutovském divadle.

Je obdivuhodné, jak tento téměř již padesátiletý muž dokáže hodinu udržet pozornost dětí, které navíc celou dobu představením doslova žijí. Dokonce věřím, že jej práce pro děti baví (narozdíl třeba od Dády Patrasové, která se dostala od Žížaly Julie až k Toxic Babe).

A protože je to dle mého názoru zábava vkusná, nevadí mi ani více či méně nápadná komerční sdělení. U vstupu děti nafasují vzorky snídaňových cereálií, v rohu jevište stojí nepřehlédnutelný Zajíček Nesquik a Michal má na sobě oblečení ve stejných barvách jako zmíněná figurka (dobrý postřeh Bali!).

A aby měli rodiče trpělivost po představení vystát frontu na maňáska Františka za více než 400 Kč, Michal se na jevišti nezištně fotografuje s malými diváky.

5 thoughts on “Vkusná komerce

  1. otec mezi matkamijako přímý účastník musím konstatovat, že jsem si v chomutovském divadle připadal jako pán, který publikuje na Novinkách Deník čerstvého otce, onehdá na pískovišti. Mezi dospělými diváky převažovala ta sličnější polovina lidstva a u některých bych ani nehádal, že už jsou maminkami. Čehož si určitě všimnul i Michal, když si jednu v růžovém kabátku na závěr pozval na jeviště, aby jí obdaroval srdíčkem s otázkou zda se dostavila na představení s partnerem nebo bez. Dětští diváci, kteří učinkovaly na jevišti, byly obdarováni Michalem různýma volovinkama s lepící pásky, kterou Michal tak zručně ovládá. U této maminky jsme s Lacem tipovali co jí Michal dá – bude to František nebo Robert. Každopádně mohu prohlásit, že příště budu u manželky výborný otec, protože opět vyvedu syna za kulturou a, i když jsem se na Michalovi občas nudil, vyplním tyto chvilky očumováním sličného okolí.

  2. mladé maminkySkoro bychom to tu neměli Bali psát. Ještě se to domáknou jiní otcové a současný pro nás příznivý poměr se rázem otočí.

  3. JitulTeď jsem si všiml — ten první příspěvek psala Jitul — jestlipak ona to nakonec nebyla ta fešná maminka, co si ji Michal pozval na pódium…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *