Nevolej a nepiš mi

Nabízím tip na novou internetovou službu


Občas někdo zavolá. Tu nabízí operátor výhodný tarif, tu zas banka výhodný úvěr. Není to ale tak často, aby mi dělalo potíž slušně poděkovat za nabídku a zavěsit. Ale prý jsou lidé, které podobné telefonáty z různých call center obtěžují natolik, že by mohli využít službu Nevolej mi vzniknuvší před několika dny.

Do registračního formuláře stačí zadat osobní údaje (jméno, adresa a e-mail) a samozřejmě také číslo mobilního telefonu, které se posléze objeví ve veřejném telefonním seznamu čísel, jejichž majitelé si nepřejí být obtěžováni obchodními nabídkami. Za možnost dát všanc své mobilní číslo zaplatíte necelých sto korun ročně.

Geniální. Co takhle ještě nabídnout službu, která na požádání zveřejní e-mailovou adresu schránky, do které si její uživatel nepřeje dostávat spamy. Kilo za rok nikoho nezabije a doména Nepiš mi je zatím volná.

9 thoughts on “Nevolej a nepiš mi

  1. ta služba (Nevolej mi) má ovšem jeden zásadní háček: nemůže vůbec zaručit, že se nějaká telemarketingová firma bude řídit přáním zákazníků jakési takovéto služby… jasně, je tam jakési ustanovení zákona, ale kdo aspoň trochu zná /mnohdy nechutné/ praktiky telemarket. firem, tomu je jasné, že oni se nějakým seznamem na jakési službě "Nevolej mi" nebudou vůbec řídit 😛

  2. Funguje to.Už několik let mám objednanou službu Nešukej de-luxe a nemůžu si vynachválit! Těším se na každý večer jak říjná samice.

  3. "NEkecej" … seznam tvrzení a myšlenek, u kterých si nepřeju, aby ke mně doléhaly … no jo, jenže to by si chudák Arthur Dent ani NEškrtnul …

    … promiňte, použil jsem sám klíčové slovo k vlastnímu startu … a nyní se i sám vypínám …

    … jenže, jak jsem vlastně mohl ve vypnutém stavu …

    … no NEvěřte …

  4. taky nápadPokud si dám před e-mailovou adresu nebo za zkratku pns …spamer se tak dozví, že nechci dostávat spamy :o) no a nebo se zřídí email na serveru spam.cz a hotovo….za 10 Kč ročně ..neber to

  5. Prima nápadSuper podnikatelskej nápad, nechat si od lidí platit za to, že jim nikdo nebude volat s reklamami aniž bych těm lidem zaručil jakým způsobem budu ted seznam šířit mezi firmy!

    Zatím je mezi firmami které s tím seznamem pracují jen samotný provozovatel služby 🙂

    Neboli momentálně lidé platí firmě EUROPE CALLING, a.s. za to, aby jim nevolali. Dobrej kšeft!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *