Jak vyhrát Nokii 6230?

Hlasujte v anketě Mobil roku 2004Od dnešního dne až do 22. 11. máte možnost hlasovat v anketě Mobil roku 2004. Dvacet vylosovaných se může těšit na ceny, mezi kterými jsou telefony Nokia 6230, Siemens S65, Siemens A65, Sony Ericsson T230, Sony Ericsson T105 nebo Motorola C200. Plnoletí hlasující mohou vyhrát také karton Pilsner Urquell a tričko s logem pořadatele.

Odborná porota bude navíc volit nejlepší z nominovaných telefonů v šesti kategoriích: Mobil pro každý den, Mobil pro profesionály, Multimediální mobil, Chytrý mobil (smartphone), Stylový mobil a Mobil pro ženy.

A jak je na tom Laco? Děkuji všem za pomoc při výběru telefonu, ale přehodnotil jsem plán na nákup mobilu. Počkám si na nějaký dobrý model s technologií EDGE. Ale hlasovat budu pro Siemens S65.

2 thoughts on “Jak vyhrát Nokii 6230?

  1. pravidla, osobni udaje a obchodni nabidky …Účastník ankety tímto poskytuje MAFRA souhlas, aby jeho osobní údaje, tedy jméno, příjmení, e-mailovou adresu a případně další údaje, které účastník ankety společnosti MAFRA poskytl, tato společnost zpracovávala pro marketingové účely, tedy za účelem nabízení obchodu a služeb.

    hahahaha nikdy

  2. osobní údajeZa jeden reklamní e-mail ta šance dostat se k cenám stojí. Pak se můžete odhlásit. A navíc jsem minimálně jednou soutěžil o nějakej telefon na Mobil.cz a dodnes mi nic nepřišlo — ani mobil, ani reklama 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *