Penzion U Hrádku: Báječná rodinná dovolená na Jižní Moravě

Nejhezčí video z naší nejkrásnější dovolené


Recept na úspěšnou rodinnou dovolenou je jednoduchý. Nejdříve potřebujete najít kvalitního partnera, se kterým zplodíte a vychováte roztomilé, vnímavé a hodné děti. Máte? Fajn, nebylo to nic těžkého, že? Ale to byl teprve začátek. Dále musíte vybrat vhodnou lokalitu skýtající spoustu zajímavých míst, kde vaše vnímavá dítka budou s nadšením vstřebávat informace. Zároveň musí vybraná destinace nabízet dostatečné množství atrakcí sloužících k dětské zábavě. Také vás napadla Jižní Morava? Správně! Jako bonus zde dostanete i nejhezčí počasí v zemi.

Stále ale ještě nemáte vyhráno. To nejdůležitější vás teprve čeká. A tím je vyběr penzionu, který vedou lidé vyznávající stejné hodnoty jako vy. Lidé, kteří přemýšlejí stejně jako vy. Lidé, kteří mají stejný vkus jako vy. Lidé, kterým chutnají stejné věci jako vám. Vyberte si proto penzion, který funguje přesně tak, jako byste ho vedli vy sami, kdybyste to uměli. My jsme ho našli. Jmenuje se Penzion U Hrádku. Další slova chvály jsou zbytečná. Raději se kochejte záběry z našeho krátkého rodinného videa obsahujícího vše, co bylo uvedeno výše.

A mimochodem, video vypadá přesně tak, jak bych ho natočil a setříhal já sám, kdybych to uměl.

Upozornění: Fotografie jídel v závěru videa nejsou ilustrační!

14 thoughts on “Penzion U Hrádku: Báječná rodinná dovolená na Jižní Moravě

  1. Září z Vás radost a spokojenost, moc milé. Tak jsem si kousek té radosti a spokojenosti takto zprostředkovaně vzala. Děkuji a mějte se, rodinko, stále tak fajn.

  2. Čím se to tu zabýváte? Celý národ a já s ním truchlíme nad ztrátou cikánskýho prince a odjezdem jeho skvělé rodinky …

  3. ZNOJEMSKÁ HAVAJNo… smekám. Technicky, organizačně, lokačně i gurmánsky to nemá chybu. BRAVO Laco.

  4. Já mám doplňující dotaz, ta úspěšná rodinná dovolená, nestačil by partner? je nezbytné plodit?

  5. SuperMoc hezké video ještě hezčí rodinky, radost a pohoda z vás vyzařuje a tak to má být!Krásný zbytek léta přeji celé rodince.

  6. RODINA JE ZÁKLAD STÁTU[10] Mod., partner může stačit, plození není nezbytně nutné. Jen pak už ale nebude tolik výhodné RODINNÉ VSTUPNÉ.

    [11] Lenko, děkuji za pochvalu.

  7. krááásnýJestli ty nejsi šikovnej?! Moc pěkný video, pohodička. Určitě na tom má lví podíl obsazení hlavních rolí :-))))

  8. DOBRÝ VÝBĚR[13] Díky za pochvalu, Katko. Máš pravdu, nejdůležitější je vybrat z castingu ty nejlepší. Pak už stačí jen připravit dobrý scénář a ostatní jde samo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *