T-Mobile koupil Vodafone

Nebo je to obráceně?


Víš, Máňo, vzpomínáš, jak jsem ti před lety k MDŽ zpíval Zmýlená neplatí, láska se chápe opratí? Tak to jsem nesložil já. A nezpíval to ani Petr Rezek v Sopotech, ale ten vožrala Hanák v první reklamě na Oskara. Líbilo se mi to. Nebo ten zhulenec Macháček, jak jede v autě a říká stopařce Klidně mi říkej Bobe. Taky vtipný. Dodnes mám ve svý Feldě na zpětným pověšený dvě plyšový kostky. Anebo ta kočka v červenejch šatech. Jak ovečkou umejvá obrazovku. A co teprve ten čtverák Čtvrtníček a jeho falešní soby. Vodafone pak klidně mohl natočit spoustu dalších podobně zábavnejch reklam, ale oni si řekli dost!

Hele, bábo, já bych si i ten mobilní telefon konečně pořídil. Jsem zvyklej držet prst na tepu doby. Vždyť třeba po vosumašedesátým jsme přece byli první na sídlišti, kdo měli pevnou. Teda hned po tajemníkovi partaje, kterej bydlel ve vedlejším paneláku. Jenže teď nevim, jakýho operátora vybrat. Eurotel už neexistuje a reklamám T-Mobilu nerozumím. Jo, jak jsou tam jen samý mladý vysmátý lidi. Teď jsem zrovna jednu viděl. Taková ta dnešní mládež tam furt někam spěchá, někoho honí a přitom maj místo hlav nějaký masky nebo co. A už vůbec nechápu, proč v reklamě na T-Mobile bylo na konci něco o nový službě Vodafonu na volání kamarádům.

Jde to i jinak, si myslim.

4 thoughts on “T-Mobile koupil Vodafone

  1. ?Ktera to je? Nejak si nemuzu vzpomenout. Vim o te s Pink a pak jak se nejakej manik vtira do cizich rodin, chce se s nima fotit, leze jim do kufru a tak. Masky mi asi unikly, mozna zacinam byt vuci reklamam rezistentni.

  2. Vůbec nejhoršíje ta na Natur bujóny, zabila bych nejen tu ženskou v červených šatech……

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *