Miluji Arthura Denta

A nechám si za to zaplatit!


Chodím do posilovny. Makám na sobě, dřu. Předplatné časopisu Muscle & Fitness jsem sice zrušil před více než patnácti lety, ale stále se považuji za kulturistu. Splňuji tedy první podmínku, abych se mohl ucházet o 90 Kč, které můj oblíbenec Arthur Dent slíbil ve svém aktuálním článku každému, kdo o jeho blogu pochvalně napíše. Jen si dovolím místo požadovaných šesti odkazů na jeho články odkázat na pár svých textů. A to nejen proto, že nejsem nějaký nazdárek píšící blog tři měsíce, ale patřím mezi blogerskou elitu. Chci tím jen připomenout, jak moc mám Arthura rád. Je to jediný opravdový intelektuál, kterého znám. A jak umí napravit hříchy z mládí! Ale nejvíce si mě získal tím, že fotí pro oficiální web mojí milované Slavie Praha.

Za 90 Kč Arthure předem děkuji. Počítám s nimi. V opačném případě jen potvrdíš, že toho svým čtenářům hodně dlužíš.

6 thoughts on “Miluji Arthura Denta

  1. 🙂Laco, pro mě jsi taky největší intelektuál, co znám. Ale za to mi asi 90 korun nepošleš, co? 🙂

  2. INTERNETOVÁ KAPAČKATohle tu zatím na světě nebylo. Bylo to několik tisíc let tak, že lidí co uměli psát psali, a ti co uměli číst četli. Tohle postavil na hlavu moderní svět. Dnes píší lidé, kteří psát neumí. Jasně, nemyslím tvůj kulturistickej blog, myslím to hafo těch písmomalířů, kteří si neuvědomují, že jejich texty čtou (naštěstí) především ti, co neumí číst. Neb z kvality čtenáře se dá odtušovat kvalita autora. Jo, jo, tušíš správně, Laco, proto tě čtu…

    Tedy ale abych to vrátil do těch bahenních vod. Pokud se nemýlím, je ten textový pěvec tím datlem, co v záchvatu boje s celým světem to tvrdě nedávno nandal na svém blogu svému bývalému spolužákovi za to, že nosil brejle a tesilové kalhoty. Pokud ano, jsem za to mu udělit platinovýho bloga. Tedy nikoliv tomu spolužákovi.

    Platinovej blog… no, to je vlastně festovní lejno od Connana (a to byl nějakej kulturista) zabalený v alobalu, na koncích uzavřený špejlema jako jitrnice. Vono, když tak o tom přemejšlím, možná by stačilo i jelito. To by bylo koneckonců i dost… jak je to slovo… jo… signifikantní.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *