Nejsme žádný študáci vole!

Tedy pardon, oprava: Nejsme žádný študáci Paroubku!


Ivánku, kamaráde, tak jsem si řek, že to takhle při středě vybleju na ten internet. Už jsem se smířil s tím, že žiju v zemi, kde politici ve jménu zelenejch zítřků staví sluneční elektrárny na noční proud, ale mutanti (to jako čtenáři vole) řešej furt dokola jen samý píčoviny. Třeba že Cikáni chtěj dětem zakázat Mikeše a Vietnamci by rádi zatočili s Rákosníčkem. A teď je koukám další hit nadávat na to video s Mádlem a Issovou. Ty vole, to je celý jenom vo rejpání! Týý krávo dyť ty dva umělci jsou ještě haranti!

Ale hele, draku, já kdybych toho mladýho snowborďáka někde na place potkal, tak mu řeknu: „Pane Mádl, dyť já mám stejnej zájem jako vy.“ Protože ty študáci se aspoň snaží, aby to šlo ňákým tím směrem. Jinak spadnem do druhý ligy a tam je to vo hovně celý. Jo vlastně študáci! To kurva nikomu nevadí, jak jim ty socani vzali ty Volby nanečisto? Hejtmani prej: „Dobrý den pane řediteli, vám se ten nápad jako líbí?“ Hlavně že na plakátech maj napsáno Naplňme sny našich dětí. To by jeden blil.

Ivánku, kamaráde, pocem, seš tam ještě? Musím končit, jdu si pustit tu Barcelonu. Nejvyšší čas, za chvilku to začíná. To si spravím chuť. Jsem sice unavenej jako Nácíček, ale ty kluky vopálený mám rád. A to je důležitý. A pak jsou ještě jiný věci co jsou důležitý a to je podstatný. Ale to ty víš líp než já.

5 thoughts on “Nejsme žádný študáci vole!

  1. MILÁNSKÝ BETON[1] Inter si za pasivitu zasloužil vypadnout. Bohužel, svět není spravedlivý. Alespoň tak mohu ve finále s klidným svědomím fandit klukům z Mnichova.

  2. Katalánská tužka[2] Když voni ti kucí simulantský přejeli Barcu doma 3:1. Takže postoupili spravedlivě i díky tomu, že kucí vopálení stáli před vápnem a odehráli to ve stoje jako v kaprlize.
    Ale budu taky doufat, že bavoráci vyhrají, protože podařit se to nedejbože simulantům, tak tady na planetě s Žozém a jeho přebujelým egem nevydržíme 🙂

  3. k bezinu zásadně tlačenkuHele vole pocem, už podruhý jo…teda jako potřetí…Tak jsem zaťal zuby a šel jsem do toho. Ty mě znáš ty vole, já jsem srdcař, ale nechám si poradit. Nejdřív jsem se nějak nemohl prokousat přes první minutovej levl. Bylo to naprosto nehratelný…ale po našem rozhovoru jsem věděl jak na to.Tak zkrátka jako, u tý tvý bábi… jsem to dohrál až dokonce.

    Hele pocem…ty vole, vždyť já jim rozumim. Jsou vtipný a především myslej na lidi. Týýý krááávo, ale znovu opakuju…Takhle se to prostě dělat nemá!!! Podle mě tahle gamesa, jaks mi říkal jako, že je jen pro mladý, se fakt nepovedla. Prej je už nějaká verze i na fejcbůku. Ty vole, možná …teda určitě, zase přijde nějakej listopad…Ale nikdo po mě nemůže chtít, abych místo komunistů věšel důchodce. To ať jde Mádl i s Issovou do -píííííííp-.

    PS: slušným čtenářům se omlouvám za to -do prdele- na konci svého jistě hodnotného příspěvku.

  4. SRÁDL a PISSOVÁMádl? Kdo to je? Za mejch mladejch let jsme jako idol měly Redforda, no jak vidím, svět se opravdu mění…

    Laco, hodně, hodně dobrý, zvedám palce. I za Fifinku a Klause, to mně dostalo dokonale 😀 A vůbec ty sluneční elektrárny na noční proud, člověče, ty ses po tom porodu nějak jako geniálně nabudil. Fakt smekám.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *