Benefice červenobílého koně

Štístko


Víš, kámo, máme u nás hodně lidí schopných proslavit naší zemi v Evropě. Například díky našemu budoucímu premiérovi pozná každý z nás na vlastní kůži Řecko, aniž by musel opustit republiku. Ale to budeme Řeky už nemít rádi ještě víc, než když v roce 2004 nepustili do finále fotbalového Eura nejlepší generaci fotbalistů, které kdy naše země měla. Zasloužili jsme si tehdy být nejlepší. Nejlepší v Evropě.

Hele, brácho, vzpomínáš na jeden z nejkrásnějších zápasů fotbalové historie? Prohrávali jsme tenkrát v červnu 2004 s Nizozemci už po dvaceti minutách hry 0:2. A víš kdo pak po nádherné přihrávce Karla Poborského dvě minuty před koncem vstřelil náš vítězný gól? Vladimír Šmicer! Vlastník dvou medailí z Mistrovství Evropy, vítěz Poháru UEFA a Ligy mistrů. A také Slávista.

11. května se právě tato žijící fotbalová legenda bude loučit se svojí hráčskou kariérou. Zápas Slavia-Sparta spolu s ním odehraje celá řada dalších skvělých hráčů: Berger, Kouba, Poborský, Suchopárek, Bejbl, Novotný, Siegl atd. Účast přislíbil dokonce i Pavel Nedvěd.

Vstupenky už máme. Mé děti tak jednou svým dětem budou moci vyprávět o tom, že ještě měly možnost vidět v akci na vlastní oči hráče, díky kterým z fotbalu nebolely oči.

Štístko

9 thoughts on “Benefice červenobílého koně

  1. tupá medunaHele ty vole, a co jako od koho chceš? Kolik lidí se tady posadí ze Vládíka na zadek???? Ty vole, nechápej to zle. Názor je důležitej, rozumíš…lidi se chtěj vyblejt…Takhle to tady máš akorát jako nástěnku. Kdybys tady potřeboval nějakýho managera, napiš. Já to určitě nebudu 🙂

  2. SRDCAŘ ŠMÍCA[1] Hele, divochu, tohle je NÁSTĚNKA, tos řek přesně. Nástěnka mýho života, tablo mýho světa. Píšu o tom, co mě právě naplňuje. A teď se prostě zrovna doma radujeme z toho, že příští tejden pojedeme na SLÁVII! To je prostě SVÁTEK pro čtyři pětiny naší rodiny (ta jedna pětina o tom ještě neví, ta se přidá až se pustí mámina prsa). Vole a Šmícovi se tam pokloníme, protože NĚCO dokázal. Když se vyhraje, tak je skákajících idiotů plnej Staromák, to ale umí každej blbec, radovat se, když se daří a padá to tam. Jenže my SRDCAŘI se vole zvednem a poděkujem, i když se právě nedaří.

    A právě to je případ úterní BENEFICE. Tam ti hopsalové ze Staromáku nebudou. Tam budou jen SRDCAŘI.

  3. se cení!!!a já vole myslel, že nástěnka onanologie je fejsbůk.Jinak o Šmícovi nepochybuju. Hele pocem, jsem rád, že Tě při středě vidim 🙂 Stejně sme tu sami…

    …jen zkusme malou úvahu. Nemysli, že jsem teda nějak socialista jo vole!

    Jak je dlouho dobrej on a jak je dlouho dobrej průměrně pracující člověk???…myslím ten, kterej cokoliv vytváří. Budeš snad mít někdy ty nebo někdo nějakej jinej se stožárama pro "lidi" hopsající staromák??? Leda hovno a taky zasloužíš….

    A tobě se to jako líbí???

    Hele bejku,já vím, že je to o spoustě jinejch důležitejch věcech…a to je podstatný. Ty vole, ale účty se mají skládat až na konci, jestli mi rozumíš…

    Podívej se na to, co dokázala např. taková Katka Neumannová. Opustila aktivní sport a hned funguje jako výborná manažerka čehokoliv. Pak ale…při tomhle výplodu trenérů a manažérů kdejaký klapzubovi jedenácky, všelijakejch dominátorů a tak….ty vole to tady bude za chvilku dost všichni namakaný, vošéfovaný tak značkoví. Víš, voni jsou to kluci vopálený a taky chytrý!!!!

    Ty vole, to není loučení…ale vítání občánků v reálným životě!!!Že Šmícu pozdravuju a ať dá vědět, co má za podníkání včíl v merku.

  4. MÍČ KULATÝ, TEN TO RYJE[3] Žijeme ve světě, kterej patří MEDIÁLNÍM mrdkám, proto se fetišisté všech zemí upínají než k učitelkám v mateřské školce k ikonám šoubyznysu, kam kopačky také patří.

    Fotbal je pro mě prostředkem, kterej lidi SPOJUJE. Na všech úrovních. Proto ho mám rád. Láska k jednomu klubu má být navíc součástí rodinnýho dědictví, moji pravnuci jednou budou vzpomínat, jak je starej Laco naučil chodit na Slávii.

    Míč je kulatej, stejně jako všechno ostatní, co je na světě důležitý. To už říkal starej Drchlík Adamovi Bernauovi. A to byl ňákej učitel!

    Hele, bejku, loučím se ze svýho stanoviště. Dnes večer po tréninku totiž pokračuje v pátek započaté VÍTÁNÍ OBČÁNKŮ. Tentokrát s kopačkami.

    Jak symbolické.

  5. jsem uronil…ty vole jak jinak než slzu. Jsem tak rád, žes mi připomněl alespoň pár důvodů proč milovat fotbal 🙂

    Dnes si vyvěsím nad postel svého velkého učitele.Svůj veliký vzor. Laco Bittner

  6. Vsadím dva litry, že se Šmíca na té benefici zraní (teda né, že bych mu to přál).

  7. DIA(B)LOGLepší, než ten horní dialog Laco – Tomik už tu letos nic nebude. Ani ten Šmíca.

  8. to GTIta pochvala patří především Lacovi.Já ho jen vybudil jako pornoobrázek k tý nejlepší onanii 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *