Česko-Skotsko 3:0

Před vyprodaným hledištěm v Edenu


Ty krávo, Ivánku, v novinách píšou, že bys žasnul. Prej jako mobilizace! Kucí z ČMFS apelujou na diváky, aby si rychle koupili lupeny na páteční zápas, než je všechny vykoupěj ty mutanti ze Skotska. No ty vole to je blábol, to by jeden blil. Hele já jako nevim v jakejch žijou na svazu relacích, ale chtít za lístek skoro kapříka v situaci, kdy se klepeme vo žití, to chce víc odvahy než poslat Baroše na penaltu proti Litvě. Aby tam nakonec za Česko nebyl jen Čapoun a s ním třicet platících, to by byla celá naše režie v hajzlu.

Trochu úcty vole, kdyby jenom trochu úcty! Hele, ale voni sou mrdky i ty naši diváci. Na co tady jako kdo čeká? Ty vole ty Skoti hrajou hovno ještě dýl než my a jaký maj oddaný fandové pičo! Co si ty naši pivní kafralové bojkotem budou jako dokazovat? Ty vole to je celý jenom vo rejpání, v životě nebyli v krizi. No nic, musíme bojovat dál draku, ty kluci se musí konečně zvednout, tím víc když se nedaří a zlomí se to, když se daří a padá to tam, to umí fandit každej blbec.

Ivane, pocem, seš tam ještě? A dyť já vim, že je to bída. Viděls tu nominaci? Ty vole máme vůbec ještě kde brát? Hele, vzít toho mladýho Kadlece ze Sparty, je to dobrej nápad nebo je to blbej nápad nebo jakej je to vlastně nápad? To moh ten sparťanskej agent Bílek rači vzít toho Wilfrieda, co? Že je černej? Ale na to se vyser, Ivánku, důležitý jsou body a jedno jak už. Hele, dobře to napsal Laco, to byl dycky chytrej kluk. To je srdcař, ten to tmelí. Cože? Tys to nečet? Ty krávo.

No na tom jeho tvitru to bylo: Vstupenky na fotbal se Skotskem: 2.100 Kč, šály české reprezentace: 750 Kč, účet za benzín: 600 Kč, pocit národní hrdosti: k nezaplacení.

3 thoughts on “Česko-Skotsko 3:0

  1. OLÉTy vole, třicet platících a Čapoun?Na fotbal nicmoc, ale z pohledu sjezdu vyznavačů teorie relativity je to hotovej woodstock.

    No nic. Jdu si koupit šálu.Pro jistotu i skotskou.Sraz v šest pod koněm.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *