Miluji svůj iPhone

A on mě má ještě raději


Neděle ráno. Ač je letní čas několik hodin minulostí, probouzím se do prosluněného rána. Můj iPhone ukazuje, narozdíl od mnoha ostatních hodin v domácnosti, správný čas. Vida, velmi příjemný uživatelský zážitek.

Pondělí ráno. Budík v telefonu se v nastavený čas neozval. Učinil tak až o hodinu později. Dočetl jsem se, že jde o chybu operačního systému přístroje, kvůli které dnes zaspalo mnoho evropských majitelů iPhonů.

Chybu? Vždyť je to hezké, jak telefon myslí na dlouhý spánek svých uživatelů. Vlastně je to jen další user experience tohoto skvělého přístroje! Já dnes bohužel o hodinu déle nespal. Děti se těšily do školy a nemohly dospat.

A to je zase jejich user experience.

10 thoughts on “Miluji svůj iPhone

  1. SPOLEHLIVĚJŠÍ NEŽ AJFOUNLaco,dětem rozumím,tvému ajfounu ne.Mé tělo se ráno asi taky těšilo do práce.Vstávalo (jako obvykle) o půlpátý (čti v letním půlšestý).Na druhou stranu….Škoda,že můj zažívací systém neřídí tvůj nejfunkční ajfoun.

    Palec nahoru,roztomilé.

  2. JABLEČNÉ ZAŽÍVÁNÍ[1] Díky, Karle.

    [2] Dobrá poznámka s tím zažíváním, Tomíku. Uvědomil jsem si, že dle mých biorytmů by se daly řídit hodinky na iPhonu. První vykládka po snídani (7:30), druhá po obědové kávě (13:00). Budiž toto oznámení bráno jako informace o tom, kdy je nevhodné mi telefonovat.

  3. NENÍ VŠECHNO AJFOUN CO SE JAKO AJFOUN TŘPITÍTím by se ovšem vysvětlily všechny moje naříkání s ajfounem. Vzpomenu si na tebe, až zase budu nadávat, že je na hovno…

  4. iPhone 5Budete spokojeni hoši. Příští generace bude mít Kakáto manager, takže budete moci směle plánovat, porovnávat výkony a statistiky … 😉

  5. Laco díky, že jsi obohatil můj slovník slovem "vykládka" v tomto významu. Takže od zítřka už neseru, ale vykládám (nebo povykládám?):-).

  6. SYNCHRONIZACETNT nějak si nechci představit ten kabel, resp. jeho konektor,abych vhodně aktualizoval data 🙂

  7. Prdeločidlo🙂 a jo Tomiku, to je zajímavé, nad tímhle jsem nepřemýšlel. Ale ono se to vyřeší bezbolestně, třeba přes bluetooth.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *