Článek o hovně

Doslova


Markéta po obědě vozí Matyáška v kočárku. Jedním kolečkem vjede do psího hovínka. Nevšimne si toho, kočárek složí, uloží jej do kufru auta a jede pro Klárku do školy. Klárka do kufru položí školní aktovku, která se opře o umazané kolečko. Doma si Klárka všimne, že taška zapáchá.

Otření zvlhčenými ubrousky nepomáhá, brašna musí do pračky. Klárka dostává za úkol vyndat z ní všechny věci. Když se po hodině a půl praní aktovka přendavá do sušičky, všimne si Markéta sluchátek vyčuhujících z jedné kapsy. Kromě empétrojky se vypral ještě i mobil. Dočista dočista.

A pak že šlápnutí do hovna přináší štěstí.

9 thoughts on “Článek o hovně

  1. ödpověď nejen o hovněad1 : Gomba byl rychlejší.. souhlas 🙂

    lepší článek o hovně než na hovno..

    btw: pejskaři maj v tomhle směru lepší pozici. Jsou předvídavější a jen tak nějaký hovno je nerozhodí. A musím konstatovat, že sbírání bobků po našem Oskarovi byla dobrá průprava k nastávající péči o novorozeně 😀 Obzvláště první čtvrtletí, kdy to neni o ničem jiném..

  2. NEKALÁ SOUTĚŽ[1][3] Gombo, Bobe, takhle to u nás doma nefunguje. Klárka dostane ten nejstarší funkční mobil, který leží někde v šuplíku. Na empétrojku může zapomenout. Alespoň po nějakou dobu.

  3. NEKALÍ RODIČOVÉVíš vole,v momentě, kdy chlap vyleze na svět a začne prozkoumávat terén ho zajímají dvě věci.Míry tý porodní asistentky a ta věc se čtyřma kolama, ve který ho poprvé vezeš.Neboť po zbytek života to budou pro něj vzory.Takže se už konečně přestaň divit, že projedeš kdejaký hovno, když mu místo pořádnýho kočátu koupíš Velorex.

  4. LUXUSNÍ VÝBAVA NADEVŠELaco vole,i v tak silně rozvinutý zemi jako je německo občas udělají chybu.Všechno sedí, jen Ti zapomněli přimontovat dopředu jedno kolo. Ses tak soustředil na náhon, žes to normálně přehlídl.Pokud není stroj moc poblitej, zkusil bych to reklamovat.Jako důvod reklamace uveď, že se nevyhneš žádnýmu hovnu. Že pokaždý trefíš.

  5. Laco[4] až k tomu nejstaršímu funkčnímu mobilu začneš shánět funkční baterii, jedinou vhodnou najdeš na ebay, a ta Ti po prvním připojení na nabíječku vyhoří, přehodnotíš zadání soutěže, jedno zda kale či nekale 😉

  6. O hovně.Laco,snadná pomoc—kup Markétce návleky jako se používaly v nemocnicích.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *