Ukaž mi svůj iPhone

Dvěstě jablek


Hádanky z minulého článku byly vyřešeny. Nyní už tedy všichni víme, jak rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků. A když si Šmudla půjčí iPhone od Sněhurky, mohou se všichni zapojit do víkendové akce, kterou vymyslel Marek Lutonský.

My, majitelé iPhonů, se totiž rádi chlubíme. A to nejen tím, že vstáváme o hodinu později než ostatní. Není proto divu, že již několik hodin po odstartování akce do galerie obrázků hlavního displeje iPhonu přispěly více než dvě stovky z nás.

Ale ten MŮJ je stejně nejhezčí!

Lacův iPhone

4 thoughts on “Ukaž mi svůj iPhone

  1. SEX PO AJFOUNUTomu říkám dokonalý vyznání.Kdyby byl ten ajfoun vlhkej a chlupatej, ani nepotřebuješ Markétu jelene

  2. JABLEČNÝ SEX[1] Libore, nemám na svém iPhonu jailbreak. Není to třeba. Proč za vším hledat něco komplikovaného, když to může být přitom tak snadné. Zamysli se znovu, určitě na ten "trik" přijdeš sám.

    [2] Neboj, draku, dočkáš se. Akce, kdy si my iPhonisté budeme plnit společnou internetovou galerii fotkami svých ohanbí, je v plánu už na příští víkend. Nerozhodne-li ovšem Steve Jobs jinak.

  3. Asi jsem byl natvrdlý, nebo jsem měl vlčí mlhu, ale z nějakého nepochopitelného důvodu jsem si chvíli myslel, že se ikony doplňují automaticky do 16 :-))) Raději můj stupidní dotaz smaž, než mě někdo usvědčí, že iPhone používám tři roky a tohle jsem nevěděl 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *