Jak se losuje na iDNES

Co si nepřát od JežíškaiDNES iLETOS spustil vánoční přílohu. Na tom není nic divného, dělají to všechny portály. Zaujala mě však rubrika Splněné přáníčko, kde si můžete napsat Ježíškovi o vánoční dárek. V polovině prosince bude vylosován jeden čtenář, kterému iDNES jeho přání splní.

Udivilo mě, že loni bylo vylosováno přání nadělit hračky dětem bez rodiny. Přání jistě ušlechtilé, ale to tedy musela být náhoda, že bylo vylosováno ze záplavy mnohem sobečtějších přání. Zeptal jsem se tedy manažerky marketingu iDNES Renaty Fiedlerové, zda se loni opravdu losovalo.

„Bylo to tak, že iDNES udělal ze všech přáníček předvýběr a z nich jsme jedno vylosovali,“ zněla odpověď.

Tož tak. Pokud platí stejná taktika i pro letošní Vánoce, bude mít nejspíš Martin Horák z Prahy smůlu.

Milý Ježíšku, skoro se ti stydím psát...

10 thoughts on “Jak se losuje na iDNES

  1. a to já mám v životě víc štěstí, kdybych si přál od ježíška nas*at tak se mi to určitě splní

  2. Jen tak ..Vážený pane inženýre – nebo milý Laco… Za prvé bych chtěla napsat, že žasnu, kde při své určitě náročné profesy – jako OSVČ – berete tolik času, na veškeré aktivity, které jsem za předcházejících deset minut na Vašem blogu a na Lupě zaznamenala ! Absolutně úžasné. Slibuji, že až budu mít více času, projdu to podrobněji. Jsou tam někde zajímavé informace, které by se mi nechtěly jinak hledat.
    Ale chtěla jsem reagovat na otázku žena + blog.V podstatě toto medium nyní objevuji, ne z nedostatku technické inteligence, či jak to nazvat, ale protože nebyl čas. Ve své firmě mám pro sebe a zaměstnance samozřejmě PC (3)+ internet, a doma další PC a notebook k tomu (P.S. jsem daňový poradce). Ale teprve co jsem pořídila další domácí PC s neomez. přístupem na internet, na kterém nejsou žádná důležitá data, o která bych chtěla přijít (slouží hlavně dceři), proplouvám novými hlubinami blogů a chatů a někdy se opravdu nestačím divit. Takže se Vám hlásím jako čtenář Vašeho blogu stoprocentně a někdy až moc ženského pohlaví.. Pěkný večer.

  3. Já to věděl,že jednou se fanynky musí objevit 😉

    Ale pokud Vám na prostudování mých aktivit stačilo deset minut, tak to zase tak slavné se mnou nebude…

  4. No vy, to ještě nevíte, JEŽÍŠEK NEEXISTUJE !!!!! Což, znamená že vše je podvod a manipulace. Ale, kdyby přeci jenom byl, tak bych se připojil k jednomu nejmenovanému přáníčku od p. Martina :-)))

  5. Nepodceňujte se. Za těch deset minut jsem jen skoukla pár nadpisů, ze dva články, zhruba test "ženských" stránek – k tomu jindy… A taky odkaz na vaší firmu – dobrá fotka , a zjistila, kdy máte narozeniny…. Vždyť jsem psala, že jsem začátečník, zatímco má třináctiletá dcera si už vesele píše deníček… Ten, který je mi přístupný jako matce, je Chiquitka.bloguje.cz.

  6. fanynkaTeda Laco, se nezdáš chlape 🙂

    Btw: já bych si přál abych měl kamaráda zase zdravého. A vzhledem k tomu, že zdraví se koupit nedá a on je zažraný cyklista, přál bych si pro něj bike Author Introvert. To jako aby zbylo IDnesu i na výplaty pro zaměstnance před Vánocema. Takže Ježíšku, budu doufat 😉

  7. Re: Velikost aktivityZ mediálního obrazu vyplývá, že mé aktivity jsou skutečně rozsáhlé…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *