Já a robot

Nečekejte filmovou recenzi!Když nejde Laco za robotem, musí robot za Lacem. S Markétou jsme se totiž rozhodli, že za sebe necháme pracovat jiné. Do finále se dostaly Moulinex DFC447 a Siemens MK 53800. Na body zatím vítězí druhý jmenovaný.

Pokud již domácnost s kuchyňským robotem libovolného typu sdílíte, uvítám vaše zkušenosti a doporučení. Hlavně to ale nesmí být žádný APOBAB.

7 thoughts on “Já a robot

  1. kdysi jsem prodával v elektře … málokterého zákazníka tenkrát zajímaly drobnosti – vždy pro ně byla směrodatná cena … ovšem jeden jediný případ si vybavuji – zákazník se zajímal, jak všechno to příslušenství bude uskladňovat :)) takže pokud na body vítězí ten Siemens, tak bych to odhadoval na obrovské uskladňovací prostory :))

  2. Prostor pro uloženíJe pravda, že v popisu Moulinexu mě nalákala hláška "patentovaný integrovaný úložný prostor".

  3. My máme pár let cosi od Moulinexu – příslušenství to má moc (teď už u některých kusů ani nejsem schopen říct k čemu jsou), ale spousta z toho se skladuje uvnitř robotu (robota?). I tak krom samotného "hebla" máme i pár krabic s různými bazmeky…

    Sám přístroj funguje na jedničku, jen kdyby byl samočistící… 😉 Kolikrát radši strouháme/mícháme/jánevímco radši ručně než abychom pak myli tu potforu velkou elektrickou…

  4. Bo)Podle mě, všechny věci co jsou patentovaný, tak jsou taky poruchový…Ostatně také – co není?

    A u otázek, co koupit do domácnosti, bych se spíše ptal fylozoficky – Cui bono?

  5. Nevím jak teď, ale v nedávné minulosti nebyly roboty Moulinex doporučovány (nějakým výzkumným ústavem, co testuje jednotlivé výrobky) vzhledem k jejich poruchovosti, i když design měly výbornej.
    Já jsem před cca třemi lety řešil podobné dilema – vyhrál robot zn. Bosch. Teď osobně bych šel do toho Siemensu.

  6. Tak teď Mall raďSnad mi tu odpoví někdo přímo z Mallu, kde se jeden z přístrojů chystám zakoupit, do kterého jít…

  7. Ahoj Laco,
    jak jste dopadli s tím robotem? Přemýšlím na koupí Siemensu, ale ještě pořád si nejsem úplně jistá:( Díky za info!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *