Laco a vyvrhel

Přátelé zeleného údolíPřátelé zeleného údolí
Blahuňov nad Chomutovem, 24.11.04

16 thoughts on “Laco a vyvrhel

  1. VysokáTěžko říci, zda to byla srnka (to spíš) nebo dokonce jelen. Snad zareaguje někdo z nimrodů…

  2. vývrhJe to vývrh z vysoké zvěře (laň,jelen nebo kolouch).To zelené se vyndá z bachoru a z obalu je výborná dršťková( na fotce to dole na okraji).
    Při ráně na komoru a při odborně provedeném vývrhu by to zelené nemělo být vidět.To úplně bílé je běl, mají to rádi sýkorky.Vpravo nohoře už jsou střeva, močový měchýř.Játra, plíce a srdce si vzal lovec, říká se tomu lovecké právo. Za pár dní to celé zmizí,je to pochoutka pro lišky, kočky, krkavce, kuny atd.

  3. no fujTeda asi je to normální pro Michaela ale mě připadá přímo morbidní, číst si popis torza toho zvířete.. 🙁

  4. Prosim, tohle si priste nechte na disku…
    Rozmasirovani lide mi sou ukradeni a pro me za me si sem davejte treba cloveka, kteryho vlacelo metro pul stanice, ale tohle fakt ne…

  5. Jiný pohledTak právě člověka bych sem rozhodně nedal, už třeba proto, že by to bylo nefér vůči pozůstalým nebo lidem co oběť znali. Nepředpokládám však, že by můj blog četla lesní zvěř.

  6. Před hospodami jesličky s větvemi a smrčky jak na vánoce,… a unitř hospod a restaurací na jídelníčcích kachny, bažanti, jeleni, kanci, mufloni, zajíci a kdoví co ještě na všechny možné způsoby …
    Tak nějak je to u nás na Moravě.. u Brna

  7. Pozustalym… A co ctenari tveho blogu :)? Nerikam, ze touzim po fotkach mrtvol lidi, ale bylo by to lepsi nez tohle…

  8. Proc?Ja prvne podle obrazku nepoznal co toje. Rikal jsem si ze to vypada jak srnka, ale ze je to blbost "to by sem nedal"… No bohuzel jo. Pro me je tohel misto odpocinku, klidu a tak. Kdyz za cely den nectu zadnou RSS tak aspon sem se podivam a proklikam co je tu noveho. Chci tim rict ze tohle je asi moc. Hajit se tim ze nejsou zadni pozustaly, no nevim. Co treba jeji kamarad medved:o}}} Jak se ti bude libit kdyby Ti prisel vysvetlit ze nechce jeji fotku na netu:o} Uznavam ze je to tvuj blog, ale kdyz sem neco podobneho priste nedas tak se urcite zlobit nebudu… Jasne ze mi neuznas kamaradam medveda, ale me se hnusi predstava ze bych zabil nejake zvire bez toho ze bych "musel".

  9. No teda. Vyvrhlá srnka a jakou to vyvolá lavinu názorů. Já osobně jsem dostal chuť na zvěřinu.

  10. no super. já sice jsem téměř vegetarián, ale nikoli proto, že bych byl proti zabíjení zvířat.
    diskutující by si měli uvědomit, že člověk byl z počátku masožravec, zeleninu se naučil jíst až později. a třeba na kravské mléko si zvykl až před několika tisíci lety!
    romantické představy některých lidí o něžném světě zvírat jsou zajímavé, ale na pravdě se nezakládají!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *