Testy internetových obchodů: POČÍTAČE

Hledám nejlepší obchod s výpočetní technikouPříští týden bych zde měl uveřejnit výsledek testu e-shopů s mobilními telefony. Včera jsem do redakce Světa počítačů poslal test webshopů nabízejících fotoaparáty a na řadě jsou internetové obchody s výpočetní technikou.

Nominovány byly:

Výběr ještě nemusí být konečný, pokud dostanu tip na zajímavý e-shop specializovaný na prodej výpočetní techniky, nominovaná šestice může doznat změn.

10 thoughts on “Testy internetových obchodů: POČÍTAČE

  1. Jeste jednou T.S. BohemiaAhoj, rad bych navazel na pripevek Pariho, sam nakupuji u dvou firem z nichz jedna je http://www.tsbohemia.cz myslim ze se v posledni dobe hodne zlepsili, chce to ale vyplnit registracni formular, po registraci se Vam a zalogovani se Vam zpristupni dalsi vychytavky a spousty vselijakych udelatek, statistik, atd. Jinak co se tyka cen jsou na tom velice dobre, jen tak dal 🙂

  2. TS BohemiaAhoj,tak sem za tento rok po 2 využil služby TSka a chtěl bych se s vami podělit…Poprve sem si skládal sestavu PC a byla špatna deska.Po 3tí návštěvě jsem se konečně dočkal a desku vyměnili.Na 2 pokus jsem si už nechal poskládat sestavu,abych se vyhnul nějakemu špatnemu dilu atd…Nejen že na CASE vubec nebyla pečeť,ale XP byli nainstalovany tak na půl a když jsem se pokoušel o novou instalaci, házelo to sysemové chyby.Tak dnes zase jedu známou cestu.Domov-TS….

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *