Prodám zánovní Superb Combi

Poslechl jsem hlas svého srdce


Jaro je zrádné roční období. Otepluje se, dny se prodlužují, sluníčko svítí a člověk má chutě. Všelijaké. Zvláště chlap v nejlepších letech. Stačí se rozhlédnout kolem sebe. Té krásy všude kolem. A v pondělí se to stalo.

Stál jsem kousek od centra a v tom jsem ji spatřil. Byla kousek ode mě. Moje dávná láska. Moc jí to slušelo. Jak ta se nesla ulicí. Dělalo jí dobře, jak se za ní muži otáčeli. Zatoužil jsem po ní silněji než kdy předtím.

Bylo to rozhodnutí okamžiku. Musí být moje! Teď už na ní mám. Teď už si na ní troufnu. Jdu do ní, ať to stojí co to stojí. Dobře vím, kde bydlí, byl jsem u ní doma několikrát. Zajel jsem do Ústí a s jejími rodiči jsme si ihned plácli.

Za dva měsíce bude moje. Nová XC60.

14 thoughts on “Prodám zánovní Superb Combi

  1. První láska, sňatek z rozumu a nakonec stejně zvítězí… Vždyť víš.
    Gratuluju!

  2. Ještě, že jsem si uvědomil datum, už jsem kráčel do záložny. Ale rád se nechám alespoň povozit.

  3. BEZ DÉPÉHÁ NEBO S?Ve vesmíru je jen málo věcí jistejch.
    Každopádně zcela jasně platí, že:
    1)Laco je Dejvid Koprfíld blogového světa, a pak
    2) nikdo by si nepřál na světě víc tu XC60 než právě Laco.

    No.Tak a teď si vyberte….Mě osobně přesvědčil. Takže. Stačil jsem už rozdat pár kámošům jeho telefonní číslo včetně adresy. Nezapomněl jsem jim rovněž poradit, že stačí trochu zatlačit a vyvolávací cenu jistě stlačí…..¨

    Jelikož mě už kontaktovali i áčka a štěpánek, a jiní, kteří cenu naopak zvyšovali, troufnu si říct, že to bude obchod století. Jen nevím, jestli pro Laca 😉

  4. NOVÁ ŠLAPKAJenom aby neměla nohy do iX, nebo aby nesbírala Céčka, a vůbec, šedesátiletou herku, Laco, kams dal voči?

  5. RE:Vážený pane,

    reaguji tímto na Váš inzerát s prodejem vozu. Měl bych 3 doplňující otázky.

    1) Vúz má vysoký kilometrový průběh, takže kdy proběhla generálka motoru ?

    2) Jsou místa, kde je karoserie prorezlá na opravu, nebo budu muset vyměnit celou kastli ?

    3) Jedná se o české, nekvalitní vozidlo, které nemá styl, něco mezi Koreou a Francií, dáte mi slevu ?

    S pozdravem
    Venca Prcoch – mezi kámoši zvaný Osmivál

  6. Jirouško,i když přejícně závidíš, což není mimochodem o mnoho lepší, než závistivě nepřát, tak já vsadím svůj týdenní žold, že včerejší aprílové datum Laca nenechalo seversky chladným a trošku si z nás vyvolvil.

  7. TNT bez legracePalec nahoru TNT 😉

    Mozna to neni sprym,ale hozena rukavice. Doufam,ze uz si Lacovi volal, kdy si ho muzes vyzvednout.I s propadlou zalohou jeste furt par stovek usetris 😉

    Zarucuje se za Laca,ze jeste furt voni novotou.Ty vorvany rafky bych. Naopak.Je to znaka extremne slusnyho ridice.

  8. 399 tis. poprvéTomiku, cena se mi zdá podezřele nízká, jako by byl v nějakém stresu, neřku-li finančním presu.

    Všichni tady víme, že auto po Lacovi, to je investice. Když ho budeš za 10 let prodávat, neproděláš. To není jako když nad parou sloupneš známku z dopisu od Demetera, rodinného přítele, který ti popisuje, že v Canadě je to fakt kůůl a ty pak celý roztřesený běžíš k obecnímu filatelistovi a přemýšlíš, co všechno si za ten vývar pořídíš.

    Já si počkám, až cena půjde nahoru. Pak budu mít jistotu, že to není levá, a že se nejedná třeba o druhé auto v rodině, kterým jezdila jen jeho manželka. Pak to ovšem bude ta pravá sběratelská mela, protože stejně to odhadla i Modona.

  9. APRÍLOVÁ SÁZKATNT, neznám výši Tvého týdenního žoldu, ale pokud je to více než deset… žvýkaček s Donaldem, dost riskuješ. Ano, článek jsem záměrně uveřejnil 1. dubna a také máš pravdu, že cena je podezřele nízká. Ale co když je právě jen a pouze ta cena oním tušeným aprílovým žertíkem?

  10. Bubble BlogLaco, vydělávám víc, ale ve slabší měně … 20 žvýkaček Pedro. A jsem tak připraven sázku dodržet. Jenom mi chybí oponent, někdo, kdo hodí do placu pořádnou porci zelených orbitek …, že by Tomík … ?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *