Laco je velkej kluk

Už to má konečně za sebou


Všechno je jednou poprvý. První pusa, první cigareta, první panák rumu. Na pořadí nezáleží. Důležitý je, že všechno, co si přeješ, se jednou stane. Spěchat nemusíš. Ani ve čtyřiceti totiž život nekončí.

Nemusíš se stresovat, že spousta lidí v tomhle věku už s tím dávno skončila. Dělali to dlouho. Možná jsou tím unaveni. Možná už na to nemaj. Ale spíš je to tak, že už je prostě nikdo nechce.

A taky je spousta těch, kteří se nedočkali nikdy. Ač to maj hodně rádi a moc je to baví. Nezbylo jim, než se celej život jenom dívat. Nezbylo jim, než celej život sledovat, jak to dělaj druzí.

Tys ale věděl, že se jednou dočkáš a potkáš tu pravou… jedenáctku.

..

Laco tento víkend poprvý v životě hrál velkej fotbal.

5 thoughts on “Laco je velkej kluk

  1. 🙂Tak… a máš to za sebou 😀 teď už Tě možná v tom Tvym lajfu nic zajímavýho nečeká 😀

  2. Zkouška dospělostiLaco Gratuluju, první co mě napadlo: "jak Ti je vole?". Když jsem poprvé hrál na "velkým", tak při obvyklým nasazení z "malýho" jsem si následně nandaval do auta nohy 🙂 Poprvé jsem zažil pocit, jaký mají vozíčkáři, když lezou do vany bez madel….

    Ale ten pocit za to stojí!!!

  3. 41 X 21Laco, v které minutě dávají rozhodující góly zkušení a vypelichaní psi, když mladí a neklidní babyplayeři si to nechávají na devadesátou a do nastavení ? To ten zápas jako odehrajete na nulu a rozhoduje se v hospodě ?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *