Děti vám to řeknou

Celý příští týden má smysl poslouchat Radiožurnál


Děti vám to řeknou
Český rozhlas, 21.07.2011 — Adámek, Pavlína a Klárka

4 thoughts on “Děti vám to řeknou

  1. Dejte Luise šanci !Laco, říkal jsi příští týden a mne dnes na cestě dostihl virtuální svět v plné síle… vůbec jsem na to nebyl připraven, ale dětičky šikulky, pochopitelně zrcadlem rodičů, paráda.

    Jen mne trochu mrzí, že jsi ve vleku nějakých gangsterů a kupuješ vzduch za bůra ! Sakra proč jsi nic neřekl, u mně to spláchnem za trojku a budem všichni spokojení ! Přijeď, mám zrovna čerstvý.

  2. DĚTI ZE STANICE RADIOŽURNÁL[1] TNT, omlouvám se za způsobený šok. Představa, že si třeba jel v autě a ve svém novém Superbu nečekaně zachytil hlasy dětí svého oblíbeného blogera, mě naplnila obavami o Tvůj život. A pravda, hlavní část natočeného materiálu byla odvysílána v sobotu odpoledne. Od pondělí do pátku poběží kratší reakce dětí na aktuální témata (zvláště doporučuji páteční fotbalové téma, tam mi udělal Adámek obrovskou radost).

    Zajímavé je, že Adámek se původně natáčení vůbec neměl účastnit. Jel se mnou a Klárkou jen jako doprovod a těšil se hlavně na to, že poprvé v životě pojede metrem. Jenže Pavlína ho pak do studia chtěla taky a nepomohla naše varování, že je spíše kopačka než táborový mluvčí a že chybějící přední zuby mohou přidělat zvukaři řadu starostí.

    A tak jen díky naléhání Pavlíny Wolfové se nakonec prostřednictvím Adámka posluchači dozvěděli, že raketoplán je raketa s velkými plány a tatínek platí za vzduch měsíčně pět tisíc. K tomu vzduchu jen milý TNT dodávám, že částka je samozřejmě v eurech a jedná se o vzduch alpský sycený tím nejlepším kyslíkem.

  3. RádioBlogLaco, nemáš pravdu, nejsi můj oblíbený bloger, jsi nejoblíbenější, a tak mě Tvůj zájem o můj zdravotní stav velmi potěšil. Ale bez obav, vše dobře dopadlo. Však víš, jízda v dobrém autě je skvělý antistresor sama o sobě, takže se to vyrovnalo a vyšel jsem jen s příjemně strávenou půlhodinkou, kdy si z okolní krajiny nepamatuji nic, zato při vzpomínce na velké plány raket a drahý vzduch se stále usmívám.

  4. ZBRANĚ ZAHRAD NIČENÍLaco, koukám, jak blázen. Teď si to ještě jako blázen poslechnu. Akorát mě trochu mě mrzí,žes mě dopředu neinformoval, abych byl na drátě. Takhle jsem byl jen na dlažbě. No néééévadí.
    (modří už vědí)

    Jsem hrdý, že Vás můžeme občas vidět na vlastní bulvy. Všichni jste šikuly a Adámek je prostě klasa!!! 🙂 Všem palce nahoru

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *