Mažu tě bejku!

Regionální noviny do každé rodiny


Chomutovští hokejisté přichystali slavnostní představení svého nového loga. Novináři Chomutovského deníku několik dní po jeho utajované podobě usilovně pátrali. Pak napsali neuvěřitelný článek popisující jejich úspěšnou investigativní činnost, ale logo prý předčasně nezveřejní. „Z patriotismu i z obyčejného respektu k dobré lidské práci,“ zdůvodnil toto rozhodnutí šéfredaktor regionálního listu Josef Dušek.

Kromě novinářů okresního plátku ale umí pobavit i jeho čtenáři. Například v diskusi u výše zmíněného článku najdete komentář, ve kterém se jistý fanoušek chomutovského hokeje sebevědomě zařadil po bok lidí, kteří v chomutovském hokeji něco znamenají, protože na tribunách řve Valcířská šlechta a nějakým způsobem se k novému logu dostal dříve než ostatní.

Ve svém příspěvku dále popisuje, jak jej kvůli tomu jiný fanoušek chomutovského hokeje dokonce i s celou rodinou pozval na oběd do McDonald’s v Mostě: Po několika hodinách přátelského posezení zaznělo to známé: PROZRAĎ. Když jsem i v tuto chvíli odmítl, tak si Kreon sbalil rodinu, vymazal si mé číslo z telefonu a nechal mi zaplatit nejen naší, ale i jejich útratu.

4 thoughts on “Mažu tě bejku!

  1. škoda že to logo bude už za chvíli na webu, taky jsem to nahlédnutí mohl prodávat za bigmeka:)

  2. Rozlepenej dopisHele voni věděj, že já jsem novinář. Setsakramentsky dobrej novinář. Ale utahovat si z nás, inkoustový šlechty, to je silný kafe. My prostě pro to město žijem a píšem. My nejsme jako voni, do všeho rejpat, před ničím se nepokloněj, nemaj ty vzoři. My to Chomutovský srdíčko máme. My to tady chceme mít hezký. A že nás nikdo nečte ? No a ? Jo a nejsme žádný investigaťoví novináři, ale poctivý investiční novináři, a to je rozdíl. Setsakramentsky velkej rozdíl.

  3. McMost[3] Pokud tam teda je, tak má světový primát – první a jediný McD, kde se platí až po konzumaci.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *