Mejdan pro spadlí kluci

Jirko, děkujem, Jirko, děkujem!


Víš, Máňo, sem moc rád, že mi loni ten mladej od snachy dal svůj počítač. A teď nemyslim kvůli tomu pornu, co jsem tam našel ve složce bůhvíproč pojmenovaný Semenárky nebo tak ňák. Myslím kvůli tomu Fejsbúku, kde mi vytvořil účet a já se tak teď dostanu ke spoustě důležitejch zpráv.

Třeba jsem se dozvěděl, že Rusáci jsou stále o krok před námi, protože se jim povedlo do nějakýho letadla nacpat celou lokomotivu. Jsou tam i sportovní výsledky, o kterejch se jinde mlčí. Třeba že jsme ve středu znovu vyklepli Slováky. Prej 3:1.

Hele, bábo, ale tyhle zprávy nejsou důležitý. Jsou jiný věci, který jsou důležitý a to je podstatný. Někde spadlo letadlo s našima hokejisti a na Staromáku bude kvůliva tomu velká sláva. Já na Staromáku dlouho nebyl, naposledy tenkrát, když se ten pán v klobouku právě vrátil z hradu.

Dnes už tam jet nemůžu, protože mi sebrali režijku. Mrzí mě to, protože ty pozůstalí vod těch spadlejch kluků si zasloužej, abych jim projevil soustrast. Ale určitě je uklidní, až se podívaj na ten Fejsbúk a uvidí, že jsem tam jako zapálil tu svíčku.

Taky je mě líto, že se někde na těch internetech píše o tom, že je prej jako nevkusný, jak se celej národ spolčil a dojímá se nad nespravedlivou smrtí těch našich zlatejch kluků z Nagána. Naštěstí je mezi námi ještě spousta těch, co maj srdíčko na tom pravým místě.

Jako třeba Jirka Pomeje, kterej to za nás za všechny řek moc hezky:

Bravo Jirko!

Za připomenutí kluka s andělskou tváří děkuji mé kamarádce jménem @matesola

3 thoughts on “Mejdan pro spadlí kluci

  1. In pomeje veritasNárod se teď labužnicky koupe v pomejích, přebírá, přehazuje ze strany na stranu a těší se na přísun nové šlichty, kterou mu servírují až pod nos.

    Kdo nekvičí není bravek, kví kví kvííí … !!!

  2. MŇAM MŇAM MLASK!Moc pěkný Laco, MOD. i TNT!!! Jsme než národ sobě. Kdyby to nikdo neposlouchal, tak to jistě nehrají. Kdyby se netiskly nečtitelný sračky, tak se netisknou. A můžeme klidně pokračovat dál…

    Dobřes to řek TNT. Kví kví kvííí!!!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *