Odmítl jsem nabídku Vladimíra Šmicera

Čekal jsem něco jiného


Česká fotbalová reprezentace se řítí do průšvihu. Pokud bude jejím trenérem Bílek, situace se k lepšímu neobrátí. O tom není sporu. Když mi tedy v pátek večer zavolal Vladimír Šmicer, že má pro mě nabídku, bylo mi vše jasné. Není divu, mé trenérské úspěchy jsou skutečně fantastické. Domluvili jsme se, že podrobnosti probereme druhý den na golfovém turnaji.

Sobotní počasí se vydařilo, atmosféra turnaje byla úžasná a hned po vyhlášení výsledků jsme si s Vláďou sedli a já se chystal předložit sestavu, ve které nastoupíme v blížícím se zápase se Španělskem. Jaké bylo však mé překvapení, když se mi dostalo úplně jiné nabídky, než jsem očekával. Ne, stát se kandidátem na šéfa fotbalového svazu opravdu nechci.

Rozmrzelému manažerovi české reprezentace jsem alespoň trochu spravil náladu nabídkou, že se může vyfotit s mými dětmi.

Golf Resort Karlštejn

Golf Resort Karlštejn

Golf Resort Karlštejn, 17.09.2011

8 thoughts on “Odmítl jsem nabídku Vladimíra Šmicera

  1. pecka. Jednoznačná pecka. Prosím Tě, kdo to je za člověka na fotkách vedle Adámka a Klárky?

  2. Eagle Vládi SmajkraJá té nabídce rozumím. On Tě původně chtěl na trenéra, ale pak se doslechl o Tvých bafuňářských schopnostech a změnil názor. Ono totiž rozdat před zápasem hráčům Klášterce bonbóny, zákusky, zmrzlinu a následně je znemožnit takovou latou, to je mrhání funkcionářským talentem na vratké trenérské židli.

  3. DĚLÁ BUĎ NĚCO S AUTAMA NEBO TRÉNUJENO TAK URČITĚ…to musel být mimořádný zážitek!!!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *