Masturbační kurzy pro ženy

Když ženské mají roupy


Víš, Máňo, už je to pěkná řádka let, co jsme spolu. Vzpomínám, jak jsem tě na jedný svazácký schůzi v devětačtyřicátým viděl poprvý. Měla si tehdy takový krásný, velký a hlavně pevný… projev. Byla to láska na první poslech. Začali jsme tedy spolu chodit. Na brigády.

Vidím to, jako by to bylo včera, kdy jsme v zemi, kde zítra znamenalo včera, zakládali družstva a dřeli od rána do večera. Byli sme mladí, plní energie, ale na sex jsme neměli ani pomyšlení. Každý večer jsme se jen těšili na to, až se zítra bude tančit všude.

Hele, bábo, takže se mi vůbec nemůžeš divit, jak sem se rozčílil, když sem se teď v jednom článku dočet, že se pořádaj víkendový masturbační kurzy pro ženy. Co to jako kurva má bejt? To tyhle soudružky masturbátorky nemaj nic lepšího na práci?

Já bych jim dal! Myslim, že jejich manželé a šéfové v práci je asi málo honí!

9 thoughts on “Masturbační kurzy pro ženy

  1. Celkem dobréNe zcela srozumitelná pointa /jenom pro mně?/, ale dost vtipné! A historicky výstižné.

  2. HonitbaNezlob se Laco, dnes Ti toho mnoho nenapíšu, mám strašnou honičku. A jenom doufám, že se nehoním zbytečně.

  3. JEBÁRNABrácho dobrý, jako fakt dobrý.

    Správně dovozuješ, že nejde ani tak o ty ženský, jako spíše o ty… chlapy. Berme to rozumně, kolik myslíš, že tu umí chlapů správně a dobře bušit? To je zlomek procenta, ostatně, podívej se na ulici, vždyť ti chlapi neumí pořádně ani chodit, co bys pak od nich čekal v posteli? Do toho započítej komplexy ze sledování dlouhejch… pornofilmů a máš tu dvorek vyšokovanejch impotentů natotata.

    Člověče, tak si představuju nějaký to hromadný masturbační dámský odpoledne… nemáš adresu toho ústavu?

  4. dlouhý stáníbílej telefon, masturbační hodiny…ty vole Laaco kam tohle směřuješ?

    ps: já se pro dnešek dohonil.Stojím a to někde v prdeli

  5. BÍLÝ JEZDEC[1] Idole, díky. Pointa je zřejmá. Svět už není co býval, když se blíží doba, kdy masturbování bude povinný školní předmět. Jediné, co zbývá rozhodnout, zda se to bude vyučovat na druhém nebo na prvním stupni základní školy.

    [2] TNT, pozdě bycha honit.

    [4] GTI, díky. Myslím, že do toho řada z nás bušit umí. Vždyť narozdíl od žen v tom dokážeme pořádat i mistrovství světa. A Češi mají úspěchy. Protože i zde platí: Kdo nehoní, není Čech!

    Ženy mají rezervy, snad nás ale díky pořádání masturbačních dýchánků jednou dohoní a na některé z příštích olympiád se dočkáme soutěže smíšených družstev.

    [5] Tomíku, vole, za bílýho ajfona se omlouvám. Ale růžovýho prostě nevyráběj.

  6. SvětLaco, díky za vysvětlení, ale svět už dávno není, co býval! Přece nejpozději od doby, kdy Židé válčí a Němci kšeftujou!

  7. NENÍ DÍRA JAKO DÍRAHele bábo, tak na tom kurzu přeci jenom asi něco bude! Včera za předsedou družstva dorazila nějaká mladá na pohovor a mávala u toho nějakým certifikátem.A že má za sebou ten masturbační kurz a prej je to dneska něco jako embíej. Předseda si ji vzal do parády a už u nás druhej den šroubuje. Rozumíš, s čistou hlavou domu, žádný zbytečný přesčasy.

    Ty mě znáš. Nejlepší nápady mám vždycky na hajzlu. Jak tak dneska, jako tradičně, tlačim, voči vytřeštěný na vrch hlavy, tak mi to do sebe všechno začalo zapadat. Žlutý, hnědý skvrny na trenkách. Pak ten věčně vyplašenej výraz ve vočích a ten pocit radosti, když se zadaří. Najednou jsem uviděl tu díru…teda jako na trhu.

    No a tak mě napadlo, že bychom se konečně už taky mohli mít jednou líp. Udělali by sme se pro sebe. Chápeš ne? Určitě se najdou lidi, který si prostě neví rady jak s tím na tom hajzlu naložit.

    Už to vidim. Vévévé stránky, ňáká to osvěta, já bych to kaučoval, ty názorný ukázky….zkrátka SERKAUČINK

    Tak co ty na to?….

    PS: Laco promine za půjčení postaviček a literárního směru.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *