Hospodářské noviny, iPad do každé rodiny

A klidně i dva


Líbilo se mi, když jsem měl každý den ve schránce noviny. Stále jsem měl co číst. Loni jsem si pořídil iPad a najednou jsem měl stále co číst, aniž bych musel do schránky. Předplatné MF DNES jsme zrušili. Tedy kromě čtvrtečního vydání, kvůli magazínu s televizním programem.

Jenže do televizního programu se u nás doma už dlouho nikdo nedívá. Proč taky, když se v HD přehrávači týdně objeví dva tři filmy a několik epizod oblíbených seriálů, které si pustíme když je chuť. Takže zbývá zrušit i čtvrteční MF DNES a začít kupovat opravdové noviny.

Samozřejmě už ne v papírové podobě. Včera byla totiž představena velmi zdařilá aplikace pro čtení Hospodářských novin na iPadu okořeněná bezkonkurenční nabídkou pořídit si iPad 2 včetně dvouletého předplatného zmíněného periodika za pouhých 10.990 Kč.

No nekupte to, i když už doma třeba jeden iPad máte.

Hospodářské noviny v iPadu

7 thoughts on “Hospodářské noviny, iPad do každé rodiny

  1. HOSPODÁŘSKÁ MASTURBACETohle se nedá všechno stíhat, já ještě nerozpohyboval ta elektronická cedečka a ty už vytahuješ elektronické HN.

    Představ si… v září jsme po čtvrtstoletém odběru odhlásili poslední – čtvrteční a sobotní- Mladou frontu. Voalali proč. Říkám – nedá se to číst. Prostě nedá.

    Čtu hospodářské noviny. Celej tejden. A teď abych si ještě koupil nějakej ípad. Laco, moc to na mně ženeš.

    P.S. Prosím tě, ten motor tě nějak zlobí. Co tam liješ, olej do friťáku?

  2. Černá FrontaTaké jsem ve frontě těch, kteří přestali to periodikum číst. Někdo by měl té novinářské šlechtě vysvětlit, že přestože si kupuji jejich noviny, neznamená to, že jsem zvědavý na jejich názory. Fakta a zprávy aby v tom listu člověk pohledal.

    S tím autem jsi to špatně pochopil, máš obrovské štěstí. Už jen jeden válec a jdeš jim to vrátit celé. Kolik máš najeto ?

  3. VŠECHNO JE PLÁNOVANÝLaco, ty vole ty víš, že u mě není s municí problém. Ale nemůžu furt kupovat všechno, na co si vzpomeneš. Jsi jak malý dítě….

    No a s tím tvým konzer(n)vovým problémem…Podle mě už mají v Mnichově fakt dost tý rostoucí prodejnosti, tak udělali novou Mnichovskou dohodu a prostě tam nasadili svý lidi. Chápeš ne?Budou to podrejvat tak dlouho zevnitř, dokud si nekoupíš…. co?…Doufám, že víš, že to nebude Volvo.

  4. JABLEČNÁ NESTÍHAČKA[1] GTI, pořízením iPadu bys zabil několik much jednou ranou. Hospodářské noviny a nákupy hudby z iTunes pro taťku a úžasná herní konzola a hudební nástroj (Garage Band) pro kluky. No a jak píšu aktuálně v záhlaví, můj blog vypadá nejlépe právě na iPadu.

    Olej z friťáku do auta samozřejmě leju. Vzhledem ke spotřebě oleje (u svého motoru 1.8 TSI hlásím 1 litr na 3.500 km) se mi nemůže nikdo divit. Jen čas od času autu dopřeju a použiju sosík z nedělní husy.

    [2] Tentokrát vstřikování neměnili. Bylo prý v pořádku, to se v neděli v dlouhým táhlým před Výsluním jen zbláznila elektronika. Přehráli nový firmware a jede se dál. Najeto mám něco přes 40 tisíc.

    TNT, mimochodem, co Tvůj Superb? Nic tu o něm ještě nevíme.

    [3] Tomíku, ty divochu, pro Tebe v případě iPadu platí to samé, co jsem napsal výše GTImu. Jen kluky zaměň za holky.

    Hele, já k servisákům pro bavorský vdolečky jezdit nechci. Jsem spokojenej u Škodovky. Tam jsem doma. Oni ti kucí servisácký taky musej živit svý rodiny. Nikdo to dneska nemá lehký, takže trochu úcty, jenom trochu úcty!

  5. iSUPERBLaco, děkuji za optání. Vstřikování mi zatím neodešlo. Ale mám najeto 18 tis. km, tak to čekám každým dnem.

    Jinak se vezu na takové poklidné vlně spokojenosti s výběrem auta. Zároveň jsem ale v netrpělivé nedočkavosti prvního sněhu, kdy se k nám " připojí " i zbytek auta. Pak poznám, jestli to byla dobrá volba, a nebo budu muset Tomíkovi zvýšené náklady na pořízení 4×4 regresovat.

  6. MARTIN ZA DVEŘMITNT, ano už je to tu a jistě si na své přijdeš. Malá doba ledová se blíží a již pan neandrtálec Huml vždy hlásil: "To víte, doba ledová je doba ledová!"…

    Regresovat nevím pořádně co je, ale jestli to znamená, že mi svýho supa chceš přenechat, tak Ti předem děkuji.
    Jistý je, že bych ho podaroval dál Lacovi na součástky 😉
    Takže tento nákup rozhodně nelze považovat za zmařenou investici 😀

  7. Huml za dveřmiTomíku, jsem rád, že jsi toho starého pardála zmínil. Když jsem ho po dlouhé odmlce zaregistroval u Policie, říkal jsem si, je to pašák. Jeho avantýru na Nově jsem přešel taktním mlčením, ale že to dotáhne až do Parlamentu ? Na to bych si tehdy nevsadil ani utržené sluchátko.

    Superba bych Ti moc rád věnoval, ale včera jsem se od bývalého ministra průmyslu Mourka dozvěděl, že by to bylo odklonění majetku od manželky a to si nejsem jistý, jestli by se pak manželka neodklonila ode mne.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *