Mi volal Horník

No to mi ho teda vyndej!


– Laco, kamaráde, můžeš mluvit?
– No nazdár Ivánku, čistej vzduch.
– Hele, pocem, co tam děláte v tom Chomutově?
– A ty vole to je celý jenom vo rejpání, všichni maj bodů jako máku, jenom my máme hovno.
– Ale ty krávo já nemyslel chlapy. Já se byl tuhle podívat na tu tvojí mládež, co tam trénuješ. Hele, to sem si spravil chuť. Kucí mrňavý vole, rozumíš a hrajou to tam, šolíchaj.
– Jo, kluci mi dělaj radost. Voni to maj v tý hlavě poskládaný jako to domino. Stačí jebnout do tý první kostky a pak už to tam padá samo.
– No a kvůli čeho jako myslíš, že volám? Hele, už je to pět let, co sem vyfasoval desetiletej zákaz činnosti za to cinklý jaro.
– Ty draku, ten čas letí co? Ale to ty víš líp než já vole.
– Přesně. A tak mě právě napadlo, že bych požádal o prominutí zbytku trestu a začal novou kariéru jako šéf mládeže u vás v Chomutově. Hele je to dobrej nápad nebo je to blbej nápad nebo jakej je to vlastně nápad?

4 thoughts on “Mi volal Horník

  1. KONEC BLOGŮ V ČECHÁCHRaději sem nic už nepíšu. Mám obavy, že už je tenhle blog napojenej na odposlech. A hlavně, nechci bejt spojovanej s někym, kdo zná někoho, kdo ví o někom, že byl spojenej s korupcí.

    Tak jestli mě někdo odposlouchává, tak já se Lacem neznám!!!

  2. PÝCHA PŘEDCHÁZÍ PÁDIvan si Tě prostě našel. Mrknul na web, zjistil, že nejlepší statistiku z posledních 27 zápasů má nějaký Laco, zavolal, a příští týden končíš. V červnu bude vyhlášen nejlepším funkcionářem ročníku a cesta do ligy je umetená.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *