Nechtěl bych pracovat v e-shopu Vltava.cz

Tam kde zítra znamená včeraMinulý víkend jsem na Vltavě objednal pět CD. Tři z toho měly expediční lhůtu 24 hodin. Dostal jsem je dnes. Na Vltavě tedy plyne čas pětkrát pomaleji.

Docela by mě zajímalo, jak rychle uteče zaměstnancům tohoto e-shopu osmihodinová pracovní doba.

20 thoughts on “Nechtěl bych pracovat v e-shopu Vltava.cz

  1. No ja si tam 10teho objednaval knihu, ktera mela expedicni dobu maximalne 5dni :-/… deset dnu ubehlo a kniha nikde … jestli mi to pobezi taky 5x pomaleji, tak to me opravdu …

  2. PojmyDle meho nazoru je expedicni doba cas, za ktery se objednane zbozi preda poste. Pote je na ni, jak dlouho bude trvat doruceni. S Vltavou jsem mel nejdrive skvele zkusenosti, pote jsem ale nakupoval s Shell Kartou a do objednavky mi zapomeli pridat jednun knihu. Hned jsem jim volal i emailoval, rikali ze to napravi, ale uz ubehlo osm mesicu a knihu porad nemam..

  3. jjHh, svata pravda, z mych asi 15ti objednavek jsem musel cca polovinu stornovat kdyz tu zbozi nebylo ani 14 dni po dane expedicni dobe. Navic komunikace s nimi se vetsinou nenese zrovna v pratelskem duchu..

  4. Re: PojmyTeprve včera večer poslali z Vltavy e-mail, že zboží vyexpedovali (po týdnu místo 24 h). A hned druhý den (dnes) ho chlapi z DPD přivezli. Takže bych vinu neházel na Českou poštu…

  5. ChaosNeodsuzoval bych je "chudáky" zrovna před Vánoci. Dnes mi také přišla zásilka knih, které jsem objednal zhruba před měsícem, ale snažím se pochopit jaký nápor dokáže udělat předvánoční nakupování. Stačí se podívat na ten chaos okolo všech hypermarketů 🙂 V průměhu roku mám s Vltavou spíš dobré zkušenosti.

  6. DPDPri nakupovani na Vltave mam spis problem s dorucenim. Jednou mi rozdelili zasilku do tri baliku a jeden z nich mi DPD dorucovalo mesic, ackoliv dalsi dva mezitim v pohode dorucili. Zrejme si vyvinuli dokonaly logisticky system :p.

  7. dzungle pojmujo pojmy jsou poradny Orisek… stejne jako jeden prazsky online shop s HW se naparuje, ze je to kurýrem po praze do 4h… vlastne je to ale do 4h od jejich precteni objednavky a to nekdy trva i den… takze sluzba taky docela na nic. Kdyby u nich aspon nebyly tak strasne fronty!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *