Aquasvět Chomutov

Milí radní,

s celou rodinou jsme se upřímně radovali, když minulé vedení našeho města vypracovalo úspěšný projekt a získalo miliardovou dotaci na výstavbu kulturně-sportovního centra. Chodili jsme se dívat, jak rostou nová sportoviště a těšili se, až naplníme heslo „Kapitalisticky pracovat, kapitalisticky žít.“

Děkujeme za nový zimní stadion. Máme permanentky na zápasy extraligových Pirátů a poctivě fandíme. Do tréninkové haly chodíme na veřejné bruslení. Děkujeme také za nový fotbalový stadion. S klukama z přípravky chodíme sbírat míče na zápasy Áčka. V neposlední řadě děkujeme i za nové 3D kino.

Jako poslední v novém areálu byl před pár dny otevřen Aquasvět, který nahradil staré komunistické lázně. Nádhera. Tobogány, klouzačky, vířivky, protiproud nebo houpací bazén. Skvěle jsme se s rodinou pobavili a jak jsme se nasmáli! Za to všechno vám, milí radní, z celého srdce moc a moc děkujeme.

Ale kurva do prdele práce čí byl nápad vymalovat nový aquapark ve sparťanských barvách? Kromě toho, že tato barevná kombinace uráží slušného člověka, působí to především jako výsměch místnímu plaveckému oddílu Slavia Chomutov.

A ta rudá navíc klouže jako prase!

Občan Laco

Aquasvět Chomutov ve sparťanských barvách

 

13 thoughts on “Aquasvět Chomutov

  1. Soudruhu Laco, tomu říkám dokonalý popis s gradací a vyvrcholením. Co mě ale zaráží zcela nejvíc, je začátek. Totiž ta utracená „miliarda“. Nechápu, proč se u Vás tolik bojíte komunistů 😉

    • Ano, miliardová dotace na hokejový stadion mužstva, které v době výstavby haly hrálo nejvyšší soutěž naposledy v roce 1973 a na fotbalový stadion týmu hrajícího třetí ligu, je opravdu zarážející.

      Ale když oni bývalí radní tak moc chtěli, abychom v Chomutově mohli mít po práci legraci, že tu miliardu z Evropské unie vybojovali.

  2. Ještě se mi na ty atrakce nepodařilo zarobit, takže zimní sezona proběhne tradičně na zamrzlé Bandě (tam na černochy nenadáváme) a letní pak na Černovičáku (tam nadáváme na tmavočechy).
    A v tom bazenu musiš chodit po te modre a bile. Banik pičo!

    • Vstupné je lidové, Vankelte. Za hodinu a půl mokré legrace zaplatí dva dospělí s jedním dítětem 150 Kč. Fén je v ceně.

  3. Víš Zwettlerko, to není, že je Laco všímavej. Je jen už totálně zlblej fotbalem. Kdyby se koukal pořádně, tak totiž zjistí, že to není Aquapark, ale Rumunská republika…Podle mě to má v Chomutově řádově větší logiku než, že by si tam postavili svatostánek Sparťani.

    • Tomíku, mě budeš učit znát rumunskou vlajku! Můj otec se totiž narodil ve Skejuši. Jeho otec ale po válce naložil rodinu na valník a vypřahali až v Sudetech.

      • Laco, to mi ani neříkej, že to všechno, to všechno! to všechno od Aše až po Chánov jsou tvoji příbuzný.

        V tom případě stahuju svoji nabídku na politickej azyl 😉

  4. Rudá byla vždycky tak trochu „kluzká“.
    Ale slyšela jsem i dost kritiky na slavný Aquasvět. Když už to stálo tolik peněz, mohlo to prý být lepší. Nemohu hodnotit, nebyla jsem tam a asi jen tak nebudu. Mám Čestlice za barákem 🙂
    Jinak super komentář, smekám.

    • Jeanne, klobouk dolů před lidmi vyslovujícími kritiku „Když už to stálo tolik peněz, mohlo to být lepší.“ Osobně nevím, kolik to stálo peněz a v čem to mohlo být lepší, proto se omezím pouze na konstatování, že já osobně jsem spokojený.

      Pro mě je podstatné, že se mým dětem v aquaparku (aquasvět mi nejde přes ústa) líbí. Nejsem velký fanda vodních atrakcí, takže mi stačí dát si padesát „pětadvacítek“ a pak si lehnout na lehátko a číst si, případně si pohovět ve vířivce.

      Nejsilnějším pozitivním zážitkem z nového chomutovského aquaparku je pro mě to, že je tam čisto a teplo. Víc nepotřebuji.

  5. Čekala jsem, že budeš jeden z prvních, kdo to okomentuje 🙂 já šla málem do kolen a sparťanskou propagandu koušu dodnes, přestože dětem se barvičky líbí. Ale když učím kojence a batolata a při svém nejoblíbenějším hitu ,,tancovala žížala“ se juknu oknem do aquáče a vidím stěnu, tak se mi v šišce okamžitě mihne hitovka z mládí ,,modrá, žlutá, červená-to je Sparta zkur..ná“ nebo ještě lepší šlágr ,,sundej si to rudý kvádro“. Asi vyšlu tyto hity zítra odpoledne, až bude v bazéně váš Matýsek, ten už by je mohl ocenit, když pochází se slušné sešívané rodiny 😀 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *