Depeche Golf

Skupina Depeche Mode byla každou aktuální deskou jednou z nejlepších kapel ve své třídě. Žádné velké umění, ale přitom dobře odvedená práce. Poctivé řemeslo. Nebyla to hudba pro každého, ale zároveň dokázala oslovit masy.

Volkswagen Golf byl každou aktuální generací jedním z nejlepších aut ve své třídě. Žádné velké umění, ale přitom dobře odvedená práce. Poctivé řemeslo. Nebylo to auto pro každého, ale zároveň dokázalo oslovit masy.

V aktuální reklamě na poslední generaci Golfu se tyto dva produkty dokonale protly.

BRAVWO GOLF!

14 thoughts on “Depeche Golf

  1. Laco, to se povedlo! 😉 Tohle auto je fakt vybroušenej klenot a rozhodně ho osobně považuvaji za hodně těžký kladivo na prémii. V době rádoby krize toto platí mnohonásobně. Musím za sebe potvrdit, že v životě jsem se za fauvé neotáčel víc než dneska. No nechám raději to básnění na nejpovolanějšího z nejpovolanějších…

    A ta muzika?…přesně jak si napsal! Pink Floyd by mu v reedici slušel víc 😉

  2. NEJLEPŠÍ GOLF

    Nejlepší Golf je… Golf.

    Ty, ikono ikon, co svým světlem naše životy prozařuješ. Ty, GURU z největších, co svou mocí nám cestu otvíráš.
    Ty, první Svatý ze svatých, který svou vírou dlouhé táhlé vyhráváš. Ty, GOLFE GTI, smaragde našich nocí a slunce našich dní.
    My, nezlomní a žádoucí, my, nadějní a oddaní, my v záři tvé síly klopíme zraky, a v prachu cest tušíme mapy svých snů.
    A tedy tobě, GTI, klademe na oltář touhy svou naději, klademe tobě svou krev. Klademe tobě věčnost svou raději, vždyť jen tys ta… trefa tref.

    GOLF, Gé GOLF, Gé jako… Gahan.

  3. GOLFNÁCTINY

    Je mi čerstvě osmnáct. Suverénně vstupuji do prodejny VW s batohem, v němž nesu učebnice 4. ročníku střední školy. Hlasitě pozdravím a sklízím překvapené pohledy prodejců. Jdu na jisto. Uprostřed prodejny stojí on. Golf nové generace.

    Prohlížím si ho zvenku i zevnitř. Je to klenot. Za drahnou chvílí přichází prodejce a s pobaveným výrazem na tváři se ptá, co pro mne může udělat. Odpovídám rovnou. Chtěl bych absolvovat zkušební jízdu.

    Sleduji, jak se výraz v jeho tváři mění na lehce zmatený. Odchází za kolegou, něco probírají, a když se vrátí, ptá se na řidičský průkaz. Hrdě ho vytahuji ze zadní kapsy. Odnáší si ho ke stolku a nemůže si nevšimnout, že od data vydání neuplynul ani měsíc.

    Zkušební jízda proběhla bez problému. Mluvil jsem jen já. Prodejce se křečovitě držel madla. Uznávám, že mé řidičské schopnosti nedosahovaly ani zdaleka těch, které ovládala skupinka tří romských kolegů z kurzu autoškoly. Na mou obranu je však třeba dodat, že jsem k hodinám nepřijížděl za volantem Škody 120, tak jako oni.

    Poděkoval jsem prodejci a rozloučil se. A s odstupem let bych mu rád, co nejsrdečněji, tímto poděkoval ještě jednou. Hlavně za odvahu. A také za to, že mi dopřál toho nezapomenutelného zážitku.

    • TNT, tomuhle říkám sebevědomí! Moc pěkný. K dokonalosti atmosféry už jen chybělo, že bys tam přišel s tvojí slečnou ze druháku a vytáhnul baťoh s našteřenejma chechtákama z chmelu 🙂

        • TNTho příběh „GOLF NA OSMNÁCTKÁCH“ se mi líbil. Ne každý by na to měl koule (neber si to osobně, Zwettlerko).

          Jinak ze stejného žánru doporučuji GTIho popis jak kupovat první auto.

  4. Čtyřkovej Golf byl kdysi můj sen … Velká poruchovost pětkovýho (jedna velká farmaceutická firma by mohla vyprávět) trochu pošramotila důvěryhodnost, ale teď už je zase všechno v pořádku (doufám).
    GTI: Klobouček. Ty jsi Jaromír Tomeček v automobilovém hávu.

  5. Laco, než jsem si video pustila, blesklo mi hlavou, že to bude písnička Personal Jesus 😀 ale People are People je trefnější 😀 a Golf je fakt pěkné auto…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *