Ego u ledu

Loňský červen. Získáváš přístup k exkluzivnímu obsahu. Máš možnost natáčet při práci ty nejlepší ve svém oboru. Ne, nestojíš s kamerou před čerstvě jmenovanými profesory, netočíš dokonce ani kongres špičkových neurochirgů. Kolem tebe se v letním horku potí extraligoví hokejisté.

Pár fotek z jejich letní přípravy si dáš k sobě na blog. Reaguješ na jeden čtenářský komentář tak, že nadsázka a vtip jsou z něho cítit jak dvě sezóny neprané ribano. Přesto se najdou lidé, kterým jejich dotčené ego přikáže tvůj neškodný bodyček posoudit jako hrubé porušení pravidel a dostáváš trest do konce sezóny.

Disciplinárka ti však díky vstřícnosti jejího šéfa umožní sezónu dohrát. V jejím závěru se blýskneš několika povedenými akcemi, které domácí tým pomohou vrátit zpátky do hry. Na úkor mužstva, které dnes vede trenér, jenž tě na počátku sezóny odepsal. Pohádka se blíží ke šťastnému konci.

Baví tě hledat příběhy. Ale ne je vytvářet. Tuhle hokejovou story bys ostatně ani nevymyslel. Proč taky. Stačí otevřít své srdce a mysl, naslouchat instinktům, s pokorou jít krůček po krůčku za svým snem, své ego nechat daleko za sebou a prožiješ příběh, který by nenapsal ani bloger s desetiletou praxí.

A nebo stačí mít z prdele kliku. Pak o tobě může vyjít i oslavný článek v novinách. A to je teprve panečku masáž ega. O takové si bývalý trenér domácího týmu v současné době může nechat jenom zdát.

4 thoughts on “Ego u ledu

  1. Ledový blog

    Laco, já to včera po návratu z oslavy jen proletěl. Po několika plzničkách jsem v tom ten parádní text a barvitý příběh úplně neviděl. Čert vem článek v okresním plátku, znáš ty žoldáky pera, které někdo zove též mrdkou mediální. Tady jde o víc. Kruh se pomalu uzavírá. Posečkejme však konce baráže. Teprve pak se k tomu můžeš postavit Čelem.

    • LÉČBA PUKEM

      TNT, když jsem si v sobotu přečetl novinový článek, jenž mě označil za skalního fanouška, tak jsem si uvědomil, co všechno se za posledních pár měsíců stalo od chvíle, kdy jsem stál před hokejisty jako největší fanouškovský vyvrhel.

      Byla to horká chvilka, ale stačilo si otřít pot z Čela, nechat rozum, aby zkalibroval pohled na některé věci a řídit se heslem „Nikdy to nevzdáme“ ještě dávno před začátkem baráže.

      A na rozdíl od ostatních chomutovských fanoušků, já dnes již bývalému pirátskému trenérovi za mnohé vděčím.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *