Expendables 2: I muži mají své dny

Víš, kámo, na krabičku kreatinu ti to nenapíšou, ale jedna tabletka ti na dvě hodiny sníží IQ o padesát bodů (neboj, do mínusu tě to nepustí). Jinak by ses totiž po příchodu do posilovny musel ptát, co tam kurva vlastně děláš. Není pak divu, že mezi benčem a legpresem pozveš kámoše na film. Jasně, dvojka Postradatelní, o jinejch filmech se mezi chladnou ocelí nemluví. Alespoň teda večer, kdy kluci z gymplu odešli domů psát úkoly a v posilovně tak už nezůstal nikdo, kdo v minulosti nevlastnil VHS přehrávač.

Hele, brácho, úvodních deset minut filmu muselo spolknout devadesát procent rozpočtu, počet mrtvejch překonává dvojku Žhavých výstřelů, testosteron z většiny scén by se dal stáčet do PET láhví, Van Damme předvádí proslulou otočku, Chuck Norris vypráví vtipy o sobě, Arnold „is back“ ve svý kožený bundě z jedničky Terminátora, Bruce Willis vypadá furt stejně dobře a Sly je největší drsňák všech dob. Za tenhle kýč z pravýho kočičího zlata maj u Tebe všichni tihle hoši z Jurskýho parku panáka Glenlivet 18 yo.

Scénář, příběh, gradace, dialogy, všechno špatně. Ale to vůbec nevadí. Tohle je prostě Sex ve městě pro kluky. Kdybys nebyl macho, tuhle zfilmovanou encyklopedii akčních filmů si pouštíš u každýho žehlení.

10 thoughts on “Expendables 2: I muži mají své dny

  1. Za tohle máš u mě Laco plnej počet! Špičkově napsaný. Špičkově sečtený a podtržený! VHS…krásně trefený 😉

    Chlap se nesmí stydět za svý hračky, sny a touhy. Ikdyž zrovna nemám menstruaci, tohle si prostě dám !!! 😉 Sex ve městě pro chlapy…bomba 🙂

    • Díky brácho za plnej počet. Film doporučuju. Ta Glenlivet je ale povinná. Na nohy koně a nohy na stůl pak jako bonus.

    • TNT, taková základní neznalost! Je vidět, že Ti ušla filmová jednička všech akčních hrdinů. A teď už valí dvojka. Hele TNT ale je pravda, že si musíš před tím vzít opravdu dva ty kreatiny a to ikdyž do posilky nechodíš 😉 To abys to pochopil.

      Jo a ještě něco…abys vypadal během sledování tohodle intelktuálně vydařenýho kousku alespoň trochu namakaně, půjč si někde dva přístroje na měření tlaku, nasaď si je na bicáky, pořádně napumpuj. Pak na sebe hoď volný triko s krátkýma rukávama k předloktí, nejlépe s nápisem Bodybuilding. Když to šikovně schováš, kolemjdoucí z tebe uvidí jen naběhlý bicáky a žíly k prasknutí. Jo a nic nezkazíš, když se celej potřeš vyjetým motorovým olejem 😉

    • STEROIDOVÝ HUMOR

      Jako Cimrman vymýšlel anekdoty chemické nebo optické, tak já jsem si dovolil vytvořit anekdotu kulturistickou. A je vidět, že úspěšně. Tvůj komentář budiž důkazem, že anekdota vzbudila smích jen v úzkém okruhu zasvěcenců.

      Zatímco ostatní čtenáři možná ani neznají význam slov “benč” a “legpres”, odborníka zařazení těchto cviků do supersérie doslova dráždí.

      Vankelte, napumpovaný biceps nahoru!

  2. Ahoj Laco,
    konečně…….konečně článek nesoucí jasné prvky kvality a poselství, v dnešní době kdy jsme nuceni ztrácet víru v opravdové muže při sledování aktuálního dění v naší společnosti. Žel (nebo spíše naštěstí ?)….. to nejzásadnější !!!! na tom večeru totiž byla právě ta whiska Glenlivet , nenápadně vpašovaná do článku a díky níž se celý večer pozvedl na úplně jinou úroveň. Ano, s ní je to povinné a já doufám, že mě na její zbytek opět pozveš na další nevšední zážitek.
    Díky za perfektní film, společnost a koneckonců celý článek…….

    • Není zač, Jardo.

      A slibuji, že Glenlivet vydrží. Minimálně do Expendables 3. Sly na trojce už maká.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *