Fotbalový kemp Vladimíra Šmicra

Byl to parádní kemp. Aby také ne. Sešel se totiž skvělý tým. Organizátoři, trenéři, děti (každý čtrnáctý malý fotbalista tam byl můj potomek). Ti všichni zaslouží podtrženou jedničku. Zbývalo jen oslovit podobně báječného kameramana a střihače, který by svým nádherným videem opsal úžasnou atmosféru kempu.

Odpověď na otázku, jaká je oblíbená zubní pasta Vládi Šmicra, najdete uvnitř videa.

10 thoughts on “Fotbalový kemp Vladimíra Šmicra

  1. CÍSAŘ FRANZ

    Hezké. A viděl jsem dobře ? Ten borec na traktůrku, který vjíždí stříhat trávník, není to mírně obtloustlý, letošním perným rokem poznamenaný a lehce sešlý, Franta Straka ?

    • STRAKA NA TRÁVĚ

      Ano, TNT, viděl si dobře. Byl to požadavek Šmíci, on na jen tak nějaký pažit nevyběhne. Obyčejně mu tedy trávník stříhá Bílek, ten ale od Eura zoufale shání útočníka, tak poslali Franze.

      A díky za pochvalu videa, TNT, odvedl jsem poctivé penzum práce. Příště to ale raději nechám komentovat Bosáka.

      • DEJA VU

        Laco, s Bosákem se minely určitě nedopustíš. To obrovské penzum práce s kamerou na Tobě sice zůstane, ale ty jeho komentáře… ty jsou jako přesně narýsované přihrávky do zahuštěné obrany. A hlášky… to jsou všechno střely s gólovými parametry.

  2. …a nad kopcem Špičák v horách zvaných Krušné je od té doby zlatý nápis
    LACOWOOD. Ano, ano! Amíci to pak klasicky opráskli.

    Bejku, jak jinak, mám ze všeho, co jsem viděl i četl radost. Využívám bohužel prázdnin a jak je známo, dobrý a kvalitní Čech v  zimě odpočívá a v  létě tančí!
    ….A ti ostatní jezdí se Šmícou na fotbalové pionýrské tábory.

    Palce nahoru, ale tomu s tou pasou nevěřim. Bych ho chtěl vidět po ránu s jahodovou Perličkou v hubě 😉

  3. Video je skvělé. Možná by to chtělo ještě vylepšit ten komentář. Což o to, myšlenky super.,..ale tak nějak tomu chybí jiskra. Ale sama bych to líp asi nedokázala. Tedy vlastně určitě.
    Jen mě napadá, co říkala tvému komentáři Klárka. Našlapuj taťko opatrně. Pro mladé slečny může být netaktní poznámka prezentovaná širší veřejnosti nepříjemnou záležitostí, kterou si může nést později do života. Dokonce i tehdy, kdy tvrdí, že je to ok. V první chvíli mi hlavou okamžitě proběhl titul na tvou adresu…omlouvám se. Myšlenky jsou někdy sakra rychlé, nedají se zastavit. 🙂

    • VÝCHOVA VIDEEM

      Děkuji Jeanne za konstruktivní kritiku. To je to, po čem tu stále voláme. A máš pravdu, komentář je opravdu slabým článkem videa. Myslím po technické stránce. Snažil jsem se svůj hlas počítačově upravit (možná by pomohl filtr „Chipmánek“), ale marně. Je to takové zahuhlané. Příště to zlepším, slibuji.

      Jeanne, vím, kam míříš. K nejlepší scéně filmu, kterou doprovází můj komentář „Jsou momenty, kdy se obyčejný trénink může proměnit v romantický film.“ Dával jsem si pozor, aby v komentáři nezaznělo slovo „zamilovaný“, protože to by mohlo být zavádějící. Přesto se Klárka po shlédnutí této scény rozbrečela a nějakou dobu se mnou nemluvila.

      Ano, odnáším si z toho ponaučení, že Klárka už není velká holčička, ale malá slečna.

      • Ano, z tvého pohledu…krásná scéna. Vylepšilo to celkový dojem. Ale já byla taky malá holka a něco obdobného jsem si prožila taky. Tak vím, o čem mluvím. Video viděly i moje děti, kteří hlavní aktéry znají. Nemusím ti vysvětlovat, že reakce dětí bývá někdy ještě krutější.

        Ponaučení…je více úhlů pohledu 🙂

        Ten tvůj komentář bych ani nekomentovala. Zlepšuješ se a věřím, že to dotáhneš na jedničku. Ale znáš mě, jsem cíťa a jak jde o děti….to jsem nemohla nechat bez povšimnutí.

  4. Frýbu už jsi překonal, blížíš se k Hemalovi a věřím, že brzy bude Záruba (tedy ten mladší – Robert). Hlavně nesklouznout k Čapounovi.
    Jinak za rok bude mít Šmíca s odpověďmi problémy – už teď bylo na něm vidět, že jsou na hranici odpovídatelnosti. Fotbalista dobrej, o tom žádná, ale Drábová to není :-).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *