9 thoughts on “Již brzy ve vašich prohlížečích

  1. Uauuu…to bylo super. Nasadil sis laťku hodně vysoko. Tak teď nesmíš zklamat očekávané. 🙂

    • Jeanne, díky. Film už je hotov. Proběhlo již několik soukromých projekcí, ze kterých nikdo neutekl (ani Klárka, ač právě s ní je tam jedna kontroverzní scéna). Termín světové premiéry snímku určí jeden známý filmový distributor, kterému jsem prodal vysílací práva.

    • Jako filmař ukazuji cestu nejen co se týče filmového umění, ale také objevuji nové možnosti v technologiích. 3D je samozřejmě základ, další rozměr náročnému divákovi nabízím v podobě zaslání nepraných stulpen, které rozšíří zážitek ze sledování záběrů z fotbalového soustředění.

      Film bude uveden také v několika jazykových mutacích. Například pro španělsky mluvící země je určena verze, kde mého Adama dabuje Messi. Dabován je dokonce i můj komentář. V češtině ho namluvil Pelta.

    • Mod., díky. A díky také za olympijskou poznámku. Sám jsem zvědav, zda kvalitou sportovních přenosů londýnské záběry překonají přenosy z letošního Eura.

      • Tak to neposoudím, EURO 2012 jsem v plném rozsahu bojkotovala na 100% ( ani jsem nebyla měsíc u McD a nekoupila jediný produkt od C-C) kvůli nakládání s toulavými a opuštěnými zvířaty na Ukrajině, které ve velkém měsíce předem odchytávali a zaživa pálili ve spalovnách, ale na OH se docela těšym:o), i proto, že jsem v Londýně byla letos v lednu a doteď jsem nadšena z každého „známého pohledu“, který vidím v TV:o).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *