Konečně pořádný video s holkama!

Nalejme si čistého vína, kámo. Ta videa z posledních týdnů tady u tebe na blogu… Ehm, jak to jen napsat… Tak jako jo, dobrý… Na vánoční besídku střední školy… Do víkendový přílohy místních novin… Na kostku o přestávce hokejovýho zápasu…

Máš na víc, bejku. Vždycky jsem ti to říkal. Jen jsi neměl ty správný vzory. Zapomeň konečně na Hřebejka nebo Vejdělka, woe. Přemýšlej o Svěrákovi, vzpomeň si na starší tvorbu Menzla. Jenže brácho, přiznej si to, na celovečerák nemáš dostatečné množství… celuloidu.

Tvá síla je jinde. Máš talent na rychlý střihy. Umíš vystihnout atmosféru. Tak se mrkni na video, který jsem pro tebe objevil. Vím, že jednou uděláš ještě lepší než je to od Diora. A když ne, znáš snad lepší způsob, jak se dostat do přírody a nechat krásné ženy obdivovat tvůj velký… objektiv?

http://www.youtube.com/watch?v=IIc4st4jPf8

6 thoughts on “Konečně pořádný video s holkama!

  1. …střih, barvy, kamera, světlo…super. …Obsazení…… tu anorexii a bulimii nebo jak se to k čertu všechno jmenuje, by už měl někdo zakázat…máš taky dceru, že jo Laco?

  2. Laco, tak jsem nabral trochu síly abych to náležitě ocenil. No, jak bych to tak řekl….ještě si počkám na originál od tebe. Tyhle okopírovaný postupy z příručky Stříhání Jaroslava Cimrmana mě nechávají v klidu.

    • Díky za reakci, marode. Hele, ona tahle videa jsou než exhibicí jejich tvůrců, kteří si na těchto dílech v praxi vyzkouší, jak se natáčí novým iPhonem, aby použité postupy pak komerčně zhodnotili v reklamách na dámské vložky.

      • Vidíš vole, to mě nenapadlo. Mohl jsem na novej ajfoun natočit a sestříhat reklamu na téma Rotaviry aneb bleje celá rodina. Podmaloval bych to nějakou pěknou death metalovou muzikou a to by bylo, aby z nějaký farmaceutický mr…dky nekáplo nějaký love za propagaci očkování.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *