Královna Octavia Třetí

Dnes se bude špatně usínat majitelům Focusů. Bazary zítra očekávají záplavu Hyundaí i30. Bezdomovci stráví Vánoce v opuštěných Astrách. Vlastníci Megánů svá auta nechají rovnou sešrotovat. Prodejci těchto vozítek se ráno postaví do fronty na pracáku. Dealeři Peugeotů a Citroenů už jim tam drží místa.

Zatímco prodejci Škodovek právě postavili na čaj. Budou ho celou noc nabízet lidem, kteří ve spacácích uléhají před jejich autosalony, aby si hned ráno mohli objednat skutečné auto.

Bravo Škoda!

17 thoughts on “Královna Octavia Třetí

  1. ŠKODA VŠECH REVOLUCÍ

    🙂 Krásný, promakaný a kvalitní auto. Už nemám obavy ze slova „krize“. Budeme jezdit v prémii za peníze nižších tříd. Bude se vyrábět jen to nutné a podstatné a při tom nikdo nebude trpět pocitem nedostatku. Luxus nás bude obklopovat všude a všechny stejně. Konkurence zavře krámy… Ty vole tak mě napadá. Nejsme fakt na cestě ke komunismu? Jestli jo, tak ho beru 😉

    Super Laco!

    PS pro odlehčení:Hádejte co má společného Škoda a Červený trpaslík? Krytona!

    • Tomíku, souhlas, Škodovka ukazuje cestu ke komunismu. Každému podle jeho schopností, každému podle jeho zásluh. Ale bohužel, většina Čechů si tak skvělé auto ani nezaslouží.

      P.S. Za postřeh s Krytonem palec nahoru!

  2. Koukám na snímky nové Octavie a z televize se line melodie z filmu Tenkrát na západě… Jo… tenkrát v… Octavii…

    BRAVO ŠKODA

  3. OCTAVIA VYHRANĚNÁ

    Ještě bych vás chlapci doplnil dnešní zprávou ČTK : Po zhlédnutí nové Octavie přejmenovala konkurence některé své modely. Na cestách tak budeme potkávat Hyundai iNIC, Renaulty Negan a Flustanec, nebo Ford Pokus.

    • Ale auta Ti dají jen půl. Tady za své peníze dostaneš celé auto a můžeš si ho vyšperkovat dle chuti a peněženky. Lépe se jezdí v autě, než ve výbavě.

      • TNT, větou „Lépe se jezdí v autě, než ve výbavě“ by měla začínat každá učebnice autoškoly. Je to totiž to první, co by si měl budoucí řidič uvědomit.

        Palec nahoru!

        • Díky Laco. I já si to dnes připomněl. Dost jsem toho najel v “ Tomíkovo “ bavoráku. Nebudu se ti tu rozepisovat, určitě tě svezl, tak víš o čem mluvím, ale návrat zpět nebyl lehký. Plakal jsem až domů.

          • TNT, znám ty pocity. A to jsem Tomíkovo BMW neřídil příliš dlouho, bylo tenkrát navíc ošklivé počasí, byla tma a hustý městský provoz znemožnil rozlet, přesto jsem se po přesednutí zpět do Superbu sháněl po otěžích a biči.

      • Jé, na konci jsem nedal otazník, ale to nic nemění. Tak to jsem si oddychl – to by mně tedy dali jenom půlku Audinky nebo VW.
        🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *