20 thoughts on “Kronplatz 2013, malá ochutnávka

  1. To skoro vypadá na slušné drama, doufejme, že se šťastným koncem…!!! 😉

  2. Ty vole, Laco, tohle fakt neni pravda 😉 Lyžování neřeš! Domluvím Ti někoho z Barrandova.

    Nemám slov. Dokonalý!!! Všechny palce nahoru 😉

  3. Myslím, že svým trailerem si nasadil laťku hodně vysoko. Už se těším na příběh.

  4. Hérgot, Laco, pustil jsem si ten trailer dvakrát – jednou se zavřenýma očima – to jsem se začal těšit na dvojku 13th Warrior, podruhé s otevřenýma, a to bylo ještě větší maso!
    Fakt dobrý. Klobouček.

  5. CHOLYWOOD

    Děkuji všem za pochvalu traileru.

    Dnes se mi ozvali z chomutovského kina Svět, že by rádi uvedli můj celovečerní film z letošních hor ve světové premiéře ve velkém sále. Domluvili jsme se. Splní mé požadavky, že klimatizaci nastaví na mínus pět stupňů a čtenáři tohoto blogu budou mít eskymo zdarma.

    Hardcore zájemcům nabízím domácí projekci director’s cut verze filmu. Zvláště nesestříhaná pasáž sedmihodinové cesty do Itálie je jízda!

    • Kdyby jsi chvíli počkal, dohodnul bych ti premiéru ve vejprtským IMAXu (nebo alespoň před ním – pod širým nebem).

  6. Vankelte, co ty víš o vejprtským IMAXU? Na Vejprtech je krásný, že nikdy nevíš koho si potkal na ulici. Jestli je to blázen z místního ústavu a nebo je to jen prostý místní. Samotný Vejprty, to je IMAX pro skutečně otrlého diváka….ale s čistým ovzduším a hororově krásnou přírodou. Kde jinde zažiješ, že jdeš na dvouhodinovej film a po devadesáti minutách už jsi doma? Pan Polívka Ti to párkrát během produkce střihne, poněvadž pospíchá…no a tobě zbude ještě trochu času jako bonus na osobní volno 😉

    Jednou mi Laco říkal, že když mu je hodně zle na duši, tak si zajede do Vejprt aby věděl, že může bejt ještě mnohem hůř… Tohle bych klidně napsal na nebe 😉

    • No, pojmem „vejprťák“ tady v podkrušnohoří běžně označujeme lidi rozumu mdlého, výrazu přihlouplého až dementního (což se nelíbí kamarádům vejprťákům bývalým nebo současným). Popravdě pár mých kamarádů má manželky z Vejprt a někteří (tedy jeden) se tam i odstěhovali, což mnozí nechápou. A to, že může být i hůř, jsem už slyšel od více lidí. Mně se tam docela líbí (sice jsem tam jen asi 1,5 hod. v roce – to když čekám na místním novém, vloni zrekonstruovaném, kolosálním autobusovém terminálu).
      Mám takovej pocit, že starej Polívka už dotočil …

  7. Vankelte, jaké kamarády a jaké manželky tam znáš? Jmenuj prosím, třeba se známe 😉 A nemohli jsme se potkat i my?

    • Marvanová, Šiffer, Medunová, Vlašic, Schimmerová, Polívková, Ženíšek …..
      Tomik: Ty jsi vejprťák? Tedy Vejprťák? 🙂

  8. Měl jsem za to, že to tu ví každej. Ano jsem rozumu mdlého, výrazu dementího až přihlouplého. S Markétou Marvanovou jsem dokonce chodil. Velká láska 😉 Ale tipuju, že ty spíš mluvíš o Michalce….

    • Joo, vzal si jí kamarád a v červenci po 20 letech přibude do Vejprt první občan (kromě hnědoopů) s osvěženou krví (otec není z Vejprt) ;-).

  9. No vidíš jak je svět malej. A neříkej hnědoopi, je to společensky nekorektní. Místní farář je pojmenoval Otové, tedy Občané trvale opálení 😉

    • Tomik: Omlouvám se tedy všem opům.
      TNT: Omlouvám se, nechal jsem se unést. Jedinou síť, kterou provozuju, je ta houpací. Zároveň prosím Laca, zda by zde nemohl zavést podrubriku „Vejprty“ – je to nekonečná studnice dění a byla by zcela jistě hodně diskutovaná. Děkuji.

      • Vankelte, sudeťácký odér prostupuje celým mým blogem. Mám dar vidět v mlze to, co jiní nevidí.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *