Laco jako kulturní dědictví

Nejdříve si jen doufal. Později si začal věřit. Muselo to přijít. Pracuješ na tom roky. Nejdříve si byl dobrý, teď patříš mezi nejlepší. Není moc takových. Vlastně nikoho jiného neznáš. A teď ses konečně dočkal. Zanecháš vzkaz budoucím generacím.

Napsali ti totiž z Národní knihovny České republiky. Před lety se tam vznikl projekt WebArchiv, aby byly uchovávány dokumenty, jež mají dokumentární hodnotu pro současné i budoucí generace a tvoří národní kulturní bohatství.

Prý splňuješ všechna definovaná kritéria, včetně toho, že tvůj blog patří mezi zdroje významné kulturní a vědecké hodnoty, které mají originální obsah a dlouhodobou badatelskou hodnotu.

Poděkuj svým čtenářům. Svým badatelům.

5 thoughts on “Laco jako kulturní dědictví

  1. Gratulace! Jak vím z dobře informovaného zdroje, o výše zmíněném zařazení se rozhodovalo mezi tvým blogem a blogem Ornely Štikové. Nakonec byl vybrán tvůj bog a pověstným jazýčkem na vahách, které převážily na tvou stranu byl bezkonkurenční příspěvek z roku 2004 „Laco a vyvrhel“.
    PS: To není apríl.

  2. Gratuluji Laco, to je vynikající vyznamenání Tvé píle. Budoucí generace Ti napíší děkovný mail in memoriam.

    Budeš uložen v sekci Otcovití, hned vedle nějakých vypráskaných elánek, do kterých je vyryto: Měl jsem si koupit lyže, Tom.

  3. Tak to tady čtu a říkám si, že jsem z toho včela, srnec nebo daněk. Fakta sedí, datum to celé podrývá.

    No ať je to jak chce, Laco by tam měl bejt! Už pak zbejvá nechat udělat jen trička, sošky a vydávat celej blog v pravidelně tištěné formě.

    Laco na hrad!!! 😉

    TNT, tobě se ty elánky nějak zalíbily 😉

    • Tomíku, však to znáš. Čeho srdce plné, tím ústa přetékají. Je vidět, že mi nedají spát a těším se, až je vyzkouším 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *