Laco na festivalu

Tak všichni už tady víme, že jsi na fesťák vyrazil se spacákem. Ale o tvých zážitcích z festivalu byli přímo z místa dění zpravováni jen ti, co tě mají v přátelích na Facebooku. A protože množina facebookářů má s množinou tvých zdejších čtenářů nulový průnik, bylo by férové tvé dojmy z Rock For People prezentovat i lidem, kteří tě četli už v době, kdy světu ještě nevládly lajky.

Na letiště za Hradcem Králové jsi dorazil v pátek odpoledne. Stačilo říct, že jsi Laco a už to jelo. Na ruku páska, jejíž barva ti otevírala všechny brány. Ve VIP campu už na tebe čekal postavený stan. I se spacákem. Milá slečna ti ještě ukázala, kde je v kempu sud piva, ze kterého si můžeš dle libosti čepovat. A pro jistotu ti navíc ukázala cestu, kterou se dostaneš do VIP baru. Svět je nespravedlivý.

Volné místo ve stanu, možnost neomezené konzumace alkoholu a tisíce mladých slečen chtivých dosyta využít první svobodný víkend bez rodičů. Co bys za to dal před dvaceti lety. Když jsi večer potkal hostesku rozdávající festivalovým návštěvníkům prezervativy jako ochranu při náhodném sexu, s díky jsi odmítl. Protože nemít prezervativ je pro tebe ta nejlepší ochrana proti náhodnému sexu.

Navíc už jsi objevil něco, co je lepší než sex. Jasně, video. Chodíš po rozlehlém festivalovém areálu a holky ti před tvůj teleskop skáčí samy. Jenže ty lituješ, že sis nevzal širokoúhlý objektiv, aby se ti tam vůbec vešly. Pokud platí, že ženy s většími zadky jsou chytřejší, po dvou dnech na festivalu musíš konstatovat, že nám dorůstá generace velmi inteligentních žen.

Ale fanoušci tvých videí se bát nemusí. Jako vždycky si přijdou na své. Protože umíš hledat, jsi skvělý pozorovatel a i přes svůj věk dokážeš vzbudit zájem krásných holek. Ale jak ty hezké holky dokáží projevit svoji vděčnost za to, že se mohly objevit ve tvém filmu, o tom se nedozví nikdo. Ani tvoji čtenáři na blogu, ani přátelé na Facebooku. V každém případě je ale dobré vozit na tyhle akce o spacák navíc.

Noci totiž bývají chladné i v červenci.

3 thoughts on “Laco na festivalu

  1. Průnik Tvých čtenářů s těmi FB je minimálně 1 :-). A pak … hledal jsem ve videu dívky vhodné do širokoúhlých objektivů … a není to myslím zase tak smutný pohled :-).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *