Laco točící, bavící. A radící.

Pravidla znáš. Nejdříve film běží v oficiální distribuci a teprve pak je slušnost si ho stáhnout. Nemáš sice zatím hvězdu na chodníku v Hollywoodu, ale v branži se už pohybuješ. Pravidla tak ctíš. Tvůj zatím asi nejlepší biják má oficiální premiéru za sebou, zatím mohl být uváděn v jediném kině na světě, ale od dnešního dne má práva na veřejnou produkci i tento blog.

Pozornému divákovi neujde, že v tomto filmu se ti dostalo více prostoru i před kamerou. Prý už na Tebe žarlí i Leoš Mareš. A to ještě neví, že moderování soutěže Přípravky hledají Superstar, kdy kluci za pozdní příchody na trénink či do jídelny museli před kamerou zpívat, je z Tvé strany improvizace. Přeci jen jsi především režisér, kameraman a samozřejmě střihoun!

A co také umíš skvěle, je radit.

3 thoughts on “Laco točící, bavící. A radící.

  1. Točící, bavící…. sem myslel, že Laco poznal světskou zábavu nás trosečníků života v plné její kráse, ale zas je to jenom nějaké to umění.

  2. Laco, kluci zaslouží respekt a úctu. Navíc to soustředění…kdo by si tohle jako kluk nepřál? Všechny palce nahoru! Fakt perfektní!

    • Tos řek přesně, draku. Hele, já vlastně teď se svými dětmi prožívám vlastní dětství znovu. Podle svých představ. A jestli se to mým dětem nelíbí, ať si své dětství prožijí dle svých představ znovu až se svými dětmi.

      A díky za palce.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *