Mazlení s chladnou ocelí

Žádný vymazlený fitness pro mladá koťátka. Žádná navoněná posilovna pro paničky. Žádná jóga, žádná zumba, žádné pilates. Varovat tě měla už šatna. Plechové skříňky ze zkrachovalé manesmanky s nezaměnitelným odérem grafitu a solviny. Tohle je klasická činkárna, woe.

Chodíš tam až večer. Kluci, co tam byli odpoledne, právě dopsali domácí úkoly, takže teď tu jsou jen tátové od rodin. Ale žádní pupkatí fotříci, jen borci, kteří vědí, že teprve po čtyřicítce chlapi dozrávají v muže. Tady se nezobe kreatin, tady se po cvičení všichni těší na pořádnej kus masa.

Tvoje dcera si dnes do školy vzala tvoji láhev na pití, protože její růžová je prý na gymplu out. Co naděláš. Pokud máš pořádný koule, woe, nemusíš se bát cucat ionťák z čehokoliv.

10 thoughts on “Mazlení s chladnou ocelí

    • Nemám to tu rozbitý. Jen jsi ten “neviditelný” komentář totiž nepřipojil k článku, nýbrž k fotce, kterou jsi proklikl. Ty jsi fakt Růžena.

  1. 😀 Skvostný text. Důkaz toho, že není plochých témat, jsou jen ploché texty. A pak jsou texty těch, co to prostě sypou z rukávů. A dokonale.

    BRAVO LACO.

    • Díky GTI za pochvalu. Vyřídím v posilovně. S textem mi totiž pomáhali kluci. Ti z odpolední šichty, oni jsou totiž po tom kreatinu dost kreativní.

  2. HALLO ČINKY BIDON

    Skutečně hezky se to čte, to byla dvojitá dávka kreatinu na lačno. Mi jen vrtá hlavou, jak vypadá Tvá láhev. Jasně, růžová na gymplu je out, ale nějakou odrbanou čutoru by si od Tebe dcera taky nevzala. Takže to odhaduji na nějakou festovní isostarku, případně drsnou petku od piva.

    • POHÁDKOVÁ LÁHEV

      TNT, dobrá otázka. Má láhev je prakticky totožná s tou růžovkou nahoře. Jen je o něco méně pink, není na ní víla Zvonilka, ale víla Amálka v objetí s tím tureckým motýlem, co málem udělal z motýla Emanuela jelena se zlatejma parohama.

      • Cože, to je Zvonilka? Já myslel, že to je hallo Kitty. A Amálka nasadila Emanuelovi parohy? To mi rodiče taky nikdy neřekli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *