Nejlepší sportovní video

Jsi sporťák. To tady všichni víme. Točíš videa. To tady všichni víme taky. A proto asi nikoho nepřekvapí, že nejraději točíš sportovní videa. Jasně, sport je na světě jen jeden, všechno ostatní je tělovýchova. Takže to uzavřeme tím, že točíš sportovně-tělovýchovná videa.

Ale že tvoje nejlepší video bude z plavání, to by tu nenapadlo nikoho z nás.

 

13 thoughts on “Nejlepší sportovní video

  1. Laco, tohle jsem musel změřit počtem nadechnutí. Přiznám se, že jsem se nenadechl ani jednou! Vůbec netuším, co k tomu říct. Našel si se chlape. Ve stoje tleskám! A tým kolegů, kterým to sledovali mně za zády rovněž….

  2. OSCAR ZA NEJLEPŠÍ POCHVALY

    Děkuji pánové za komplimenty. Že mě za to video chválí jiní, především plavci, tomu rozumím a těší mě to. Od vás tří si toho však obzvláště vážím.

    Omlouvám se za patetický komentář. Nějak to neumím lépe napsat. Příště své poděkování raději zfilmuji.

    • Klárka na plavání už nechodí. Chtěla mě posunout dál. Takže očekávejte atletická videa.

      • To udělala dobře. Jako člověk dostala nohy a ne žábry. Tak už čekám jen ten fotbal 😉

    • Bohužel, dle toho kluka jsem dvojka. Stačí se podívat pozorněji. Jedině snad, že by to jeho gesto nějak souviselo s před ním stojící Simonou Baumrtovou.

  3. nikdy by som vopred nepovedal, že by ma video o plávani dokázalo tak zaujať, veľmi sa mi páčilo 🙂

  4. INVESTIGATIVNÍ SYN

    Laco, pustím si dnes ty internety a zjišťuji, že máš v nedalekém Klášterci nad Ohří velkého obdivovatele, který však jde na sportovní video takříkajíc zezadu, skrytě, ze šatny. On ten šikula natočil skrytou kamerou při proslovu nebohého trenéra juniorky, pana Jagera. A co čert nechtěl, shodou náhod, je to jeho otec. Jasně, mladý člověk, nepřemýšlí nad následky, takže to hned po natočení, přesně po třech týdnech, šoupl to na net. Doma asi pohoda. Kam až sahají ty bezbřehé vody sportovního videa, to mi kámo povídej.

    Předpokládám, žes to viděl, ostatně Tobě určitě žádné sportovní video neunikne. Chtěl jsem to sem dát, abychom podebatovali nad střihem, světlem, hereckými výkony, ale co bylo ráno, není teď. Youtube se mění rychleji než vývoj kurzu devalvované koruny.

    • Shrnul jsi to pěkně, TNT. Video jsem samozřejmě viděl, než to šlo na web, tak se mnou jako se známým okresním copywriterem byla konzultována i jeho obsahová část. Vole, ale ten scénář, na to já nemám.

      Já si sice můžu myslet, že jsem mistr světa, nadbůh a nadčlověk, ale ve skutečnosti jsem jen obyčejný hovno, který v životě ani nebylo na maturáku svý babičky. Ale to mám z toho, že celej víkend chlemtám a pak se na to vymrdám a vykurvím.

      Divadlo žije!

      • Okresní nadbůh na maturáku svý babičky… Čeština není a nikdy nebyla o hovně.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *