Nejlepší zimní video

A je to tady. Zatím tvůj nejlepší film ze zimní rodinné dovolené. Před sedmi lety bys nevěřil, že rok co rok budeš točit prakticky stále to samé. Ta samá chata, ten samý kopec, ti samí lidé. Ale je to skvělá série. Na žádném jiném videu nevidíš tak dokonale, jak rostou tvé děti a děti tvých přátel, jak se zlepšují, jak se mění jejich pohled na svět.

Počítej s tím, že někteří z diváků tohoto filmu tě požádají, zda by mohli ve tvém domácím kině vidět rozšířenou verzi tohoto filmu. Nebraň se.

Vždyť v láhvi Glenlivet 18 yo ještě něco zbylo.

31 thoughts on “Nejlepší zimní video

  1. Tak tu tak sedím a přemýšlím, jestli je možné, aby mezi jednovaječnými dvojčaty byl tak velký věkový rozdíl. 🙂
    Jinak pěkné video…lákavé. Je jasné, že si dostal provizi za propagaci. Nebo alespoň předplacený pobyt na příští rok?

    • Jeanne, ano. Máme doma případ, kdy mezi jednovaječnými TROJČATY je věkový rozdíl deset let.

      Díky za pochvalu videa. Ano, příští rok mám pobyt zdarma a za to, že budu na Kronplatzu lyžovat, dostanu dokonce zaplaceno.

      Ale nejdůležitější je, že provozovatel BMW slalomu mi jako poděkování za propagaci napřesrok slíbil zpomalit časomíru.

      • Myslím, že nabídku provozovatele BMW slalomu Laco nevyužije. Nebavilo by ho to. Prohrál by sám se sebou. Tipuju, že dokáže přiznat jistou nedokonalost. Ale stát se dokonalým na základě podvodu….to není Laco. Tak ho nevidím.
        To už by nám rovnou mohl naservírovat lyžujícího Laca v podání dokonalého lyžaře s vybroušenou technikou a vychutnávat si náš neutuchající obdiv. To by Laco, tak jak ho známe, neudělal.
        Těším se na příští rok. Na Lacovu vybroušenější techniku jízdy a zlepšené časy a samozřejmě i lepší a vychytanější záběry. Vývoj techniky ani zpomalená časomíra neovlivní, ale v tomto se Laco doběhnout nenechá.

    • Jeanne: Myslíš těmi dvojčaty, jako já, Laca s Matýskem? Jak znám Laca, tak tehdy určitě našel nějakou aplikaci i-Cloning :-).

  2. Hollywoodská klasika. Ještě jsem neviděl film, který by byl lepší, než jeho trailer 😉

      • Laco, Ty v tom máš prachy a děti, nejsi ten správný Mirek Spáčil.

        Perfektní byl ten zpomalený záběr, kdy v traileru syn efektně brzdí do kamery a ve filmu to pokračuje jeho pádem, skvělé.

        • Máš pravdu, TNT. Nezaujatý divák mohl mít z traileru pocit, že uvidí film ve stylu nejlepších akčních šotů od Red Bullu. A nakonec dostal video ve stylu účastníků zájezdu.

          Pak nezbývá než pochválit alespoň za zpomalený záběr brzdícího syna, který svůj manévr nezvládl. Ale jak píšu, máš pravdu. Z pohledu nezaujatého diváka jde o nejlepší pasáž.

  3. LACO MÁ PROBLÉM

    Nespal jsem od okamžiku, kdy jsem se dočetl o lyžařských kotrmelcích mého internetového kamaráda. Do nekonečna jsem si na netu pouštěl jeho ultimativní pojetí carvingového oblouku. Nemohl jsem se nabažit fatalitního náklonu, kterým zaskočil i zkušené kulišáky.

    Ale proč to pořád není ono ?

    Po přečtení tohoto článku jsem na to konečně přišel. Problém byl v pitném režimu.

    Laco, příští zimu změň značku. Chybu neuděláš, pokud Tě bude doprovázet někdo ze silné trojky rum-fernet-borovička. Pak zaračuji, že i u Tvé jízdy na Skiline bude svítit informace o nejrychlejší jízdě dne.

  4. Jsem tu v celé své kráse. Naivka mající v erbu motto „Nikde nic nedokumentuju“! Zpět abych opět jen chválil. Dal jsem to celý…teda to tvoje video, a jako jo!
    Těším se, až budeme jednou časem sledovat jak si rostl a jak ses učil lyžovat 🙂

    Ty vole Laco, jak bych Ti ale mohl tohle udělat? Ošidit Tě, tedy asi také zde jistě zvědavé publikum. Ošidit všechny o svoje zážitky, fotky, měřený časy, videa? Třeste se!!! Comming soon!! 😉

    • Tomíku, máme tomu rozumět tak, že sis ořezal pastelky a koupil čtvrtky, aby ses mohl pochlubit svými obrázky z lyžovačky?

  5. Laco, všechno zcela chybně! Řeším to formou zápisků z cest, abych rozvíjel zakrnělou čtenářskou fantazii. Něco jako Vašek Klaus, s tím rozdílem, že to vrývám do kamenných destiček. A to proto, že na rozdíl od tebe, já na digitalizaci společnosti a křemíkové nebe nevěřím 😉

  6. Z Včelích Medvídků až na Elány

    Na nohách Porsche, na pravačce švýcarský nože na krájení nejrychlejších časů. V ten okamžik stojíš na samým vrcholu, vrcholu svýho života. Zde se nemusíš bát, když Ti pod nohama zmizí zem.

    http://www.youtube.com/watch?v=XrycuqaWWm4

    …jo abych nezapomněl. Mezi kolenama kulicha 😉

    • Ve Vejprtech máte takovou velkou louku na lyžování? V pozadí Bärenstein jsem poznal.

    • Hele, divochu, čekal jsem pouze naskenované kamenné destičky, za video palec nahoru.

      Ale musíme udělat dohodu. Ty mě naučíš lyžovat a já Tě naučím stříhat video.

  7. Chlapci a chlapi,
    z Vašich vyjádření je mi ze sebe veskrze smutno. Dnes jsem definitivně pochopil, že mnou vyrytý zlatý destičky na vojadžru nemají v hlubokým vesmíru šanci. Až je nějaký marťani objeví, tak ty jejich pohledy na ně si představuju asi tak, jako když Mickye Mouse s Puffym a Pepkem námořníkem čuměj do Matrixu.

    Vankelte: pléct si Barenstein s Klínovcem?! Tobě jsem poslal svůj vyplašenej a zmatenej ksicht, abys mě konečně a jednou pro vždy identifikoval s Vejprtama.

    TNT: Tobě patřily pohledy na Elany, abys konečně pochopil, že Voelkly takhle sexy prostě nejsou, nikdy nebyly a nikdy nebudou! Ty první dva fotozáběry ukazovaly, kudy jsem mimo sjezdovky jezdil. Nebyl bohužel nikdo, kdo by to nějakým kloudným způsobem zdokumentoval. Měřenej slalom byl taky. Řekl bych, jak jinak než skromně, stejně jako o zbytku lyžování: lepší – mnohem lepší průměr.

    Laco: Ty vole, z tebe mi je nejsmutněji. Nejedná se o video, nýbrž o promítání fotek s vloženým instruktážním videem s postupným splíváním horizontu událostí. Ano uznávám, když už jsem tomu věnoval celých 50 vteřin svýho života, mohl jsem to udělat líp. Až se uvidíme příště, tak začneme tím, že spolu budeme stříhat fotky a budeme je lepit na umakart.

    GTI: Ten sem raději nic nenapíše, protože přemejšlí jestli to byl dobrej nápad s tím kulichem…nebo jakej to byl vlastně nápad. Jediný, co bych mu odpustil, že zkouší na Mezáku jezdit na střídačku mezi kolenama s tim kulichem a s helmou. Každopádně jemu je věnované vystajlované kulišácké video.

    Jeanne: Abys to zbytecne dlouho nestudovala. Jsem dvouvajecnej.

    Prolog o vrcholu zůstanivší bez povšimnutí, beru jako smutný důkaz o ukončené kariéře le-gen-dár-ního básníka Hrdobce jež mlátí hlavou o mříže.

    Přátelé, kamarádi! Tak zase za rok na Apaluše! 😉

    PS: Video je silně fiktivní, děj a postavy smyšlené. Hudba stojí zaprd a hlášky jsou vykradené!

    • Tomik: Rozeslal jsem tvé foto všem známým Vejprťákům a – nikdo tě nezná (???). Vím, že to není Praha, kde se zná každý s každým, ale stejně …
      Jo a není kulich jako kulich – záleží na velikosti bambule ;-).

  8. Vankelte, to bude nejspíš tím, že jsem Vejprty opustil ze své větší, v té době jistě menší, části v době, kdy ještě z nich většina chodila už do porevolučních jeslí. Rodiče mě znají natuty.

    Ale jak říkám v postskryptu: ….všechno jsou smyšlené 😉

  9. Tomiku, ten vzkaz pro budoucí generace jsi měl vyrýt do těch Elánů a koupit si pořádné lyže.

    Že nikdo nezdokumentoval Tvůj freeride nevadí. Ze záběrů je jasně patrná stopa v prašanu, kterou jsi tam radostně vytepal. Krása, poznal bych ji mezi tisíci. To musel být zážitek. Já zakusil jednou v květnu ! na Hintertuxu. Každé ráno půl metru nového, přes den pak azuro. Byl to tak silný zážitek, že jsem se celé tři dny nemazal a spálený obličej pak léčil na pohotovosti.

  10. TNT, tak to si vystihl krásně. Taky tam je vidět v pravým středu rozrytej půlhektar pole. Nějak jsem se dostal v tom sněhovém rozněžnění na ledovej okraj skikrosový dráhy a než jsem se nadál už jsem ryl hubou druhou brázdu. To jsem ten frýrajd hltal doslova plnými doušky 😉

    S tím slunkem to je trochu potíž. Uznávám. Já jsem na to byl naštěstí připravenej na obličeji. S čím jsem ale nepočítal bylo, že se to odráželo zespodu od sněhu. Byl jsem pak večer lehce překvapenej, když jsem si sundal před sprchováním trenky a zjistil jsem, že jsem pod něma bílej jak kdybych přijel od Jadranu 😉

  11. Tá športová kamera vyzerá byť celkom pecka. Keby má človek peniaze na všetky tie hračičky, tak by som si to aj vyskúšal niekedy. Natočiť si taký zjazd 🙂

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *