Pirátská letní příprava

Žádné mužstvo z ELH, KHL, nebo NHL nemá tak parádní video z letní přípravy.

17 thoughts on “Pirátská letní příprava

  1. Hlavně pokoru… Někteří na DF také říkali: ta gólová znělka se NIKOMU nelíbí a jak to dopadlo.

  2. Video jako vždy naprosto skvělé. Jen v závěrečných titulcích chybí kdo nám to tam v pozadí hraje na bicí.

    • Díky. Titulky v tom videu vůbec chybí. Ale nejen modří vědí o osobách a obsazení své.

  3. Sorry Laco, ale tohle sledovat bez předchozího vysvětlení a omluvy nebudu. Je to pár tejdnů, co tady kdosi cosi blil… a to nejsou věci, který já přecházím.

    • Tomíku, pro vysvětlení by měla stačit jedna věta: „Proběhlo několik schůzek s chlapskými parametry.“

      • Laco, já to na jednu větu rozhodně nevidim. Nicméně je to tvůj boj a nic mi do toho neni. Respektuji ho, ale jistě pochopíš, že se ho účastnit ani jako přihlížející již nebudu. Připadám si pak akorát jako čů….ček.

        Samozřejmě Matýskovi i nadále fandím!

        • Tomíku, díky za Tvojí podporu Matýskovi.

          A speciálně jenom pro Tebe tedy přidám ještě jednu vysvětlující větu: Mám slíbeno, že díky mým pirátským videím bude jednou Matýsek hrát za “A” tým Pirátů a bude tam i kapitán. Ale nejen to, součástí dohody dále je, že každou sezónu bude vyhrávat kanadské bodování a to i v případě, stane-li se v průběhu své kariéry brankářem.

          • Bejku vole, vím, jaký to bylo těžký rozhodování právě kvůli Matýskovi. Pro mě to je bohužel tímto nešťastným způsobem momentálně jako prohranej boj. Jo, něco jinýho by bylo, kdybys tou jednou větou zde řekl, „hele už jim do prdele nelezu, nevážili si mě, jen jsem Vám chtěl ukázat to video. Matýsek tam chodí, ale já už na ně seru“.

            Jestli sis to zde před tím vyříkával, tak sis to zde měl i dořešit, abychom i my, jenž jsme byli kauzou dotčeni, měli možnost dojít ke smíření. A nebo si s tím neměl začínat, pokud si nás do toho nechtěl tahat. Tímto Ti to prosím nevyčítám. Jen se snažím vysvětlit, že tu teď čumim jak puk na prázdný zařízení, pač vůbec netušim o co jde a tak trochu se v  tom oficiálním boji cejtim sám, zatím co ty se s nima plácáš po zádech. Kapiš to?

            • Hele, divochu, s Matýskem to vůbec nesouviselo. Rozlišuji mládež a “A” tým. V hokeji i ve fotbale. Kdybych to nedělal, Adam by už dávno nemohl hrát fotbal za FC Chomutov, když vím, jak to chodí v “A” týmu.

              Ale máš pravdu, vypadá divně, když jsem na začátku zde kauzu rozpitvával a teď vás “věrné” odbudu jednou větou. Ale právě ona přehnaná otevřenost zde na blogu byla na počátku kauzy, “jedna věta” v jejím konci je příznakem mého ponaučení se z toho příběhu.

              To, že se nakonec vše v dobré obrátilo je zásluhou jednoho člověka z vedení klubu, díky jehož přístupu mě práce pro Piráty i nadále baví a má pro mě smysl.

  4. Může mi někdo vysvětlit, kvůli čemu byl ten humbuk? Parádní video. Luxusní práce. Velká poklona autorovi.
    Jako bývalá lektorka tance velmi oceňuji, jak hudba sedí k práci nohou. Pecka.
    Tečka.

  5. RUN LACO RUN

    Jasné Tomiku, rozumím Ti.

    Nadruhou stranu my víme, že Laco tehdy nehákoval, to on byl podražen ve středním pásmu. A že to musel řešit až videorozhodčí? Nakonec je jedno, o čem si povídali po telefonu z lavice trestoměřičů, důležitý je výsledek. 3 body jsou doma.

    Parádní video Laco!

  6. KLUB NÁROČNÉHO DIVÁKA

    Jménem předsedy svého fanklubu děkuji všem, kteří zde pirátské video pochválili. Ale pamatujme, že nejlepší mé video je vždycky až to příští.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *