Pirátská letní příprava

Trailer k filmu, který nebude.

 

10 thoughts on “Pirátská letní příprava

  1. Musíš Laco uznat, že teď je všechno všem jasný. To si neměl dělat. Něco tak strašnýho jsem v životě neviděl. Tímhle videem se jenom potvrzuje, že jsi ten nejhorší fanda v Chomutově. Co fanda? Lůzr na entou. Slovy vrcholného myslitele sportovce Pavla, dokonce míň než lůzr! Bejt tebou, tak se raději odstěhuju.

    To víš, Chomutov, to je jiná liga. To je totiž EXTRALIGA!
    …zatim

  2. Jestli se jim to jeví třeba jako špionáž, tak to mají pravdu – hned to posílám našim klukům do Pardubic – už je vidím, jak se rozklepou strachy.

  3. Hele chlapi pocem. Dlouho jsem si lámal hlavu, jak to ty vole dělají třeba luxusní kopačky, když se nezřízeně baví? To je jako všechny vyhážou z klubů a nebo rovnou zakážou internet?

    http://www.tyden.cz/rubriky/sport/fotbal/zahranicni-souteze/obrazem-fotbaliste-na-dovolene-jistota-drahe-zabavy_274073.html

    Ne, všechno je jinak. Všechno mi to doklaplo. To asi to noční bouřka nebo co. Jde to z vrchu. Pssst!…ažžž z toohoo nejvyšššíhooo…

    Jirka guma Šlégr ohlásil odchod z politiky. Nikomu v této zemi to nemohlo uniknout, a to i s odůvodněním, že prostě proto, že sport je čistý prostředí. No a protože hokejisti Chomutova, všichni do jednoho, jsou kluci Ti nejčistší, pak je jasný, jak bude vypadat hokej v nadcházející sezóně.

    Kluci budou hrát hokej s výrazem Hamleta ve tváři, distingovaně a potichu hovořit při přihrávkách, chodit po zápase na přednášky z volitelných předmětů (literatura, antropologie, technické předměty apod.). No a tradiční vysedávání po hospodách vymění za posezení v mléčném baru, kde si budou navzájem předčítat a hodnotit své referáty.

    Ano, taková je nyní má prognóza Chomutovského hokeje. No ty vole řekni, neni to splnění jednoho z tvých mokrých snů?

    • 🙂
      … a po zápase budou v šatně rozebírat situaci v Předjordánsku a pásmu Gazy před druhou izraelskou intifádou.

    • To si tady neměl Tomiku dávat. Oni chlapi teď uvidí, že léto se dá prožít i jinak než těžkou dřinou v přípravě na sezónu a budou se všichni hlásit u Mourinha v Chelsea.

      Laco by pak ale mohl na stadionu pouštět na kostce záběry z loňské sezóny a pravděpodobně by se stal předsedou fanklubu Pirátů, kteří nebudou.

  4. Popravdě Laco … to je snad od Tebe první akční video bez nastavované omáčky, kde se pan střihač při práci trochu zapotil … takhle nějak bych si představoval videopozvánku Pirátů do nové sezóny, kterou bych si na místě jejich manažera dal na web a pak bych to ještě promítal při zápasu na kostce …

    • Lubo, na kostce a jiných oficiálních místech se video nesmí objevit.

      Jsem totiž momentálně na pirátském blacklistu, nejhorší fanoušek ever, největší vyvrhel co kdy byl na chomutovském stadionu, nepřítel Pirátů, hrobař letní přípravy a vůbec špína chlap, který může být rád, že nebyl vyhoštěn z města.

      • Jojo, pravda je, že kotel si žádný chytrý manažer proti sobě nebude chtít poštvat:-).

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *