Pojďme povzbudit Piráty

Pirátům Chomutov se nedaří. Hrají o udržení v extralize. Makají, bojují, dřou. Ale všechno špatně. V polovině baráže jde do tuhého. Musejí už začít pravidelně vyhrávat. Hokej nezapomněli, ale nervozita jim příliš svazuje ruce.

Po úterním prohraném zápase s Libercem nad nimi mnoho fanoušků zlomilo hůl. Ty si ale věřit nepřestal. Na diskusní fórum Pirátů si napsal, že by bylo dobré se místo nadávání u monitorů zvednout a ukázat Pirátům, že jsou lidé, kteří jim stále věří.

Někdo dostal nápad přijít podpořit hokejisty na trénink. S několika spřízněnými dušemi si zorganizoval dnešní generálku. Tudy vede cesta, hokejisty to povzbudí. Natočil si krátkou videopozvánku na nedělní dopolední trénink Pirátů před důležitým mačem s Mladou Boleslaví.

Možná to nepomůže, ale ty už teď víš, že pro záchranu extraligy je tohle užitečnější než jen hloupě kibicovat na diskusním fóru.

5 thoughts on “Pojďme povzbudit Piráty

  1. KAPITOLA TŘETÍ: MLADÁ BOLESLAV KRVÍ ZBROCENÁ

    Už to děláš jako Tarantino. Dokonce i tu epizodní roličku sis tam střihl jako on.

      • No, v pravdě jsem byl trochu překvapen, že nemáš lyžařskou, ale poznal jsem Tě hned.

  2. Včera Piráti brutální haluz … Olomouc má snad zakázanej postup, protože co zahodili, to se jen tak nevidí.

    • Vankelte, viděl jsem letos prakticky všechny zápasy Pirátů. Většinu z nich naživo, zbytek v TV. A je to tak, že až na několik výjimek je včerejší holomajzna pirátským standardem.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *