Poprvé v divadle

Sportovní kamera může být i kulturní. Místo na lyže si ji ale musíš vzít do divadla. Díky malému a nenápadnému přístroji tak bude mít Tvé nejmladší dítě obrazovou vzpomínku na svoji první návštěvu divadla.

23 thoughts on “Poprvé v divadle

  1. 🙂 no to je ale fakt pěkný 🙂 upřímně a srdečně zdravím celou rodinku! 🙂

  2. Klečíš sám na prahu věčnosti. Bezvěrec drtíc svými koleny zem, obracejíc svůj pohled vzhůru. Poslední výdechy arogance se mění v dokonalou pokoru. Zde, před tebou nekonečná prázdnota jenž Ti žene do těla chlad. Zde, řkouc poslední větu o tom, co si žil, se z posledních sil obracíš ke vzpomínkám vzdáleným pouhých pár chvil. Slzy z očí už nechtějí téct. A ty bys tak moc chtěl plakat! Bože jak moc! Plakat a křičet radostí, co neskonale krásného si právě prožil. Tvé rty jsou náhle na věky zamčeny…

    • RANNÍ POKÁNÍ

      S mantrou na rtech v pět ráno vybíháš bosky do trávy, aby ses přivítal se sluncem a probouzejícím se vesmírem. Po návratu si omyješ ohanbí vlažnou vodou, připravíš si pohankovou kaši a ke snídani si bereš iPad, kde v iBooks otevíráš bibli.

      Omylem se ale překlikáváš na Lacův blog, abychom se my, co jsme chrápali do sedmi a v posteli posnídali buřty s cibulí, pak při čtení Tvého komentáře zastyděli nad svým buranstvím.

  3. HOŠI DĚKUJEM !!!

    Do práce nespěcháš. Den začínáš v kavárně, která považ, na maloměstě, má otevřeno od 7 ! Obsluha Tě vítá úsměvem a automaticky bere malý hrneček na espresso. Ty ji však v očekávání něčeho velkého zastavuješ a volíš dnes zcela výjimečně caffe latte. Usedáš před kavárnu na sluníčko, chystáš se otevřít noviny, když tě napadne, mrknout na nejlepší web světa.

    Jsi ohromen. Nejenže latte je stejně famózní jako zdejší espresso, ale navíc pročítáš příspěvky hodné mistrů světa.

    Ne, teď už ne. Už nemáš obavy. Svět, ve kterém svatý otec snídá buřty s cibulí, přece nemůže být špatný.

    • TNT, můj předchozí komentář měl původně ještě pokračování. Byl tam naturalistický popis toho, co běžně v posteli dělám hned potom, co si krknu a utřu do povlečení mastné prsty od vuřtů.

      Ale právě kvůli lidem, kteří v kavárně snídají croissanty s bylinkovým máslem, jsem komentář v původním znění raději zveřejnil na webu časopisu České ložnice.

      • edituji Laco, pošli prosím do redakce ČL, nemám plný přístup jako Ty

        DOST BYLO LATTE !!!

        Do práce nespěcháš. Žádnou nemáš. Den začínáš v bufetu, který považ, na maloměstě, má otevřeno od 8 ! Obsluha Tě vítá zamračeným pohledem a automaticky bere velký talíř na dršťkovou. Ty ji však v očekávání něčeho mastného zastavuješ a volíš dnes zcela výjimečně pečený bůček. Přistupuješ k pultu na stojáka, chystáš se otevřít České ložnice, když tě napadne, mrknout na nejhorší web světa.

        Jsi znechucen. Nejenže bůček je málo prorostlý, ale navíc pročítáš příspěvky dementů, kteří jen planě kafrají.

        Ano, teď už ano. Bojíš se. Svět, ve kterém se snídají cereálie, přece nemůže být dobrý.

      • Tak zaprvé: píše se ne životem pozřený, ale „životem protřelý“, zadruhé ne s lahví vína, ale „s krabicí vína“, pozn. ;-).
        Laco, pro mě byl TOP příspěvek „Laco a vyvrhel“. Nebyla by dvojka? 😉

        • Vankelte, jako jede z mála žijících avantgardních básníků mám příležitost provést Tě svou myšlenkou. Važ si toho!

          Životem pozřený a následně vyblitý jsou zkušenosti a ne já 😉 Hele ale takovýhle věci si musíš hledat mezi řádky sám, tohle Tě tady nebudu přeci učit. Ještě jeden takovej prohřešek a budeš vyloučen z klubu yntoušů! 😀

          …si vem situaci, kdybych nežil, a nemohl Ti to takhle napsat jak pro tupý 🙁

          • jo, ještě by to mohly být ty „vzpomínky“…to by mohlo bejt taky 🙂
            O tom je to tady vlastně….si teda jako myslim. Počkej raději si to ještě jednou přečtu….

            • jo…určitě to tak je…mám pravdu. A jelikož my proud myšlenek nedovolí zpomalit, přesto, že bych měl v kolbence šroubovat a ne jen plkat, tak si dovoluji uvést na pravou míru své zařazení.

              Nejsem rozhodně yntelektuál! Jsem pouze apolitický asexuální abstinent….a někdo by řekl, že spíš debil 😉

              • Tady je to samej debil, blbeček, debil, blbeček. Jenom támhle ty dva komentáře vzadu, to je jediná výjimka, jsou dva blbečci vedle sebe!

        • Vankelte, v lese už jsem dlouho nebyl, takže dvojka vyvrhele jen tak nebude. A hele, pocem, teď jsem si uvědomil, tohle není žádná přiblblá rozhlasová stanice, tady na přání nehrajeme!

          • Od doby, co zrušili vejprtský IMAX, mně ho tenhle blog nahrazuje. Takže žádný rádio.

  4. V šatnách se nacházejí také převlékací boxy – uzamykatelné, celkem prostorné. V přední části šaten jsou také umyvadla s velkým zrcadlem a sušiče vlasů. Sušiče vlasů jsou ty klasické kupole, co foukají jen ze shora, a foukají pouze studený vzduch. Doporučuji vzít si s sebou fén.

    • U spammerů je můj blog oblíbený. Denně mi sem chtějí přidat mnoho reklamních sdělení, ale žádný tento komentář neschválím, neboť neobsahuje pro mé čtenáře žádnou přidanou hodnotu (předpokládám, že nikdo z přítomných nemá zájem o preparáty slibující prodloužení… obvodu zápěstí).

      Ale tento spam jsem pustil (jen jsem odmazal odkaz na nějakou webovou stránku). Komentář totiž obsahuje zásadní sdělení, že do divadla je nutno nosit fén.

      A to se poměrně málo ví.

      • ano, v tom se často při návštěva divadla chybuje 😉

        Celou dobu jsem hledal klíč k tématu…a on Ti sem psal sám Cimerman 😉

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *