Pravidla a rizika onanie

V říjnu 2004 (vím to přesně, mám blog!) jsme v autě poslouchali soundtrack z Pupenda. Mezi skladbami jsou dialogy z filmu a v jednom z nich se odehrává scéna, kdy u snídaně čte Jaroslav Dušek příspěvek z rodinné knihy přání a stížností: „Poučit svého syna o pravidlech a rizicích onanie… No tak z toho nedělejme nějakou aféru. Onanoval každý a kdo říká že ne, tak to dělá dodnes.“ Po chvíli se ze zadního sedadla ozvala Klárka s otázkou: „A tatínku, co znamená to slovo… aféra?“

Dnes je Klárka o osm let starší, ale stále se nebojí zeptat:

– Taťko, tys taky někdy onanoval?
– No jéje!
– Fuj, to je nechutný.
– Proč? Taky to budeš jednou dělat.
– To ne!
– Ale jo. Ještě si na mě vzpomeneš. Teda, doufám, že ne zrovna při tom…

28 thoughts on “Pravidla a rizika onanie

  1. ONANUJE CELÁ RODINA

    😀 To nemá chybu, výborně pořešeno.

    Laco, prosím Tě, mohl bys pak u nás provézt sexuální osvětu ? Nespěchá to, až budeš mít chvilku, stačí někdy mezi sebehanou a něčím nepodstatným.

    A připomeň dceři slova J. A. Komenského: Raději plodníkem svým občas rázně zatřepati, než s povětrnou ženštinou cokoli míti.

  2. Bejku, měl si raději zatloukat a užívat si sám se sebou dokud Ti to jde 😉 …ikdyž já vim, ty máš maminku!

    Teď tu asi dostanu přes hubu,ale nemohu si odpustit poznámku…Doufám v zájmu Klárky, že si tenhle blog nebudou číst její méně osvícení vrstevníci. Pro dospělí sice onanie tabu neznamená. Ale každé dítě, bez ohledu na mentální vyspělost rodiče, vnímá svoji intimitu poměrně těžko i bez podobných veřejných publikací.

    PS: čekal jsem spíš článek o tom, jak jste začali tento víkend po vybagrování Městských lázní spojovat Chomutov s Baltským mořem…Trochu si mě překvapil 😉

  3. Čím je člověk starší, tak objevuje i lepší věci než hlavní činnost krále Honimíra (jídlo, nasírání lidí, upouštění se v supermarketu apod.), ale jak už uvedl TNT, pořád platí stará dobrá klasika J. A. Komenského (v jiné verzi): „Lepší sobě rukou mozolnatou měšec semenný natřásati, nežli s ženami hampejznými za mrzký peníz obcovati“.
    Howgh.

  4. MLÁDEŽI NEPŘÍSTUPNÝ BLOG
    Tomíku, bohužel to tady omladina nečte. Podle posledních dat NetMonitoru z minulého čtvrtletí je průměrný věk návštěvníka mého blogu 41,5 roku. Až mi tady ten průměr spadne pod třicet, budu vědět, že má sexuální osvěta před základní školou začíná přinášet první plody.

    TNT, Vankelte, děkuji za slova klasikova. Odpovím na ně slovy jiného klasika: “Zkusil jsem obojí, nedá se to srovnat.”

    (psáno rukou mozolnatou)

  5. Laco vole, v tom případě si dovoluji poznámku č.2:

    Až se dostanete k samotnýmu rozmnožování a začneš jí vysvětlovat, co si s mamkou nechutnýho musel dělat, že sedíte v autě v pěti….tak se z tebe asi pozvrací! 😀

  6. HONIFÓR

    Jako fórek dobrý, na můj vkus však příliš přízemní a v podstatě již za obecnou hranicí diskusně možného i v… Chomutově, tak snad jen malou aktuální poznámku – koukám, že je tu hafo diskusních honibrků, co zatím ženskou viděli jen z řetízkáče, neb argumentovat pravou dlaní proti dámě, byť uvolněnějších mravů, to snad normální chlap ani nedokáže…

    • PŘÍHRANIČNÍ BLOG

      GTI, celý život žiju v Sudetech, není divu, že čas od času překročím hranice.

    • GTI, provedu tě tady po místech, kde přešlapují ony „dámy, byť uvolněnějších mravů“. Při pozdější vzpomínce na ně se proměníš v prvotřídního okresního honibrka :-).

  7. 😀 no… a já bych k tomu akorát dodala, že poměrně slušně vylepšuju věkový průměr návštěvníků 🙂

    • To je dobře, Zwettlerko. Tak sem prosím ještě přiveď nějaké své kamarádky. Ale proboha ne z knihovny, to by šel průměr zase nahoru.

  8. No to je tedy téma 🙂
    Každopádně bych Klárce doporučovala při těchto zvídavých otázkách naprosto vypnout svou představivost a jen to přijmout jako informaci. Stejné doporučení mám i pro tatínka až jednou bude muset přijmout skutečnost, že se „jeho“ dcerunky dotýká jistý mladý muž.
    Naprosto přesně si pamatuju, kdy mne nejstarší dcérenka požádala o doprovod k ženské lékařce za účelem antikoncepce. Při informaci, že petting a atd. mají již za sebou, jsem svou představivost bohužel nevypla a málem jsme skončili v pangejtě.
    P.S. Uvozovky nejsou použity z důvodu pochybnosti zda je otcem Klárky Tomík, Laco nebo někdo jiný. Jen zastávám názor, že i děti jsou sami sebou a patří hlavně sobě. Jinak Laco má potomky naprosto přesně podepsané, není pochyb kdo poskytl materiál 🙂

    • 😀 Jeanne, u té doktorky to musela být zábava. Úplně si představuji vytřeštěné oči a sucho v krku rodiče, který slova jako petinng slyšel naposledy na základní škole, při listování v Bravu. A znova až teď, z úst vlastního dítěte, navíc podpořeno faktem, že má splněno.

      • TNT, o pár komentářů výše se zmiňuji o věkovém průměru čtenáře tohoto blogu. Takový čtenář nemohl listovat Bravíčkem už na základní škole. Tím samozřejmě nechci nic naznačit o věku Jeanne.

        • Tohle si mi Laco neměl dělat. Jak teď budu vysvětlovat, že jsem byl předplatitelem ještě na vojně ?

          Zásadní ale je, že to Jeanne četla. I kdyby to bylo na večerním kurzu vaření. Jak jinak by totiž věděla, co je petting ? Tím nechci nic naznačit o zkušenostech Jeanne, ale jinde než v Bravíčku, jsem se s pettingem nesetkal. Myslím v psané formě.

          • BRAVO OSVĚTA

            Já jsem se s pojmem petting nesetkal ani v Bravíčku. Jen vím, že existuje ještě netting. Předpokládám, že ty pojmy spolu souvisí, ale jejich přesný význam neznám. Ale už teď vím, že by se mi to pletlo stejně jako brutto-netto, faktura-fraktura nebo Žebrák-Točník.

            Někdy si ty pojmy budu muset od Jeanne nechat vysvětlit nebo raději rovnou ukázat.

            • Pozor, neplést si necking a netting. Netting je dost tvrdá sexuální praktika, při které se partneři vůbec nedotýkají. Ba co víc, neznají se a pravděpodobně se nikdy nepotkají.

            • Brutto…hrubého
              Netto….čistého
              Faktura….skvělá záležitost, pokud je tebou vystavena. V opačném případě nic moc.
              Fraktura….by tě mohla čekat, kdybys chtěl praktiky od Jeanne ukázat. Tvé ženě by se to rozhodně nemuselo líbit.
              Žebrák x Točník…nemám odpověď na vše, nikdy jsem tam nebyla 🙂

      • Drahý TNT, nepochopil si podstatu….VYPNOUT představivost!!! A koukám, že nejsi jediný. 🙂
        Ano, s vaší představivostí to může být zábavné. Jen doufám, že vás ten humor neopustí, až dospějí vaše robátka a budete ve stejné situaci. (..teď mi tak docvaklo, že se vlastně neznáme a že třeba můžete mít děti již odrostlé a tyto zkušenosti vás s lehkostí mohly minout. Pak gratuluji.)
        Ano, Bravíčkem jsem kdysi listovala. Ale v té době se k nám dostal pouze v německé verzi a já rozumněla každé dvacáté slovo. Šlo nám pouze o muziku a fotky našich idolů. No a myslím, že Milá Sally slovo petting taky nikdy nepoužila.
        Bez ohledu na to, jestli dcera měla pocit, že má splněno nebo ne, pro mne bylo důležité, že už na to měla věk (v porovnání s dnešním věkovým průměrem v sexuální aktivitě) a že mi předem bylo jemně sděleno, že je čas věc řešit. Pořád lepší, než věta …Tati, mami….já jsem v tom! To bych nebyla v pangejtě, ale v blázinci. 🙂

  9. Peting používám často – normálně tu láhev sešlápnu a vhodím do žlutého kontejneru. Tak jakejpak ostych.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *